Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batın

Uzman
Yer
Bursa
Aktif kullandığım Google hesabımdaki fotoğrafları, yeni açtığım Google hesabıma nasıl aktarabilirim?
  • Google'ın sunmuş olduğu "takeout" yani dışa aktarma linkini kullanarak indirdim, sonrasında yeni hesaba yüklediğimde sanki bütün fotoğraflar bugün çekilmiş gibi gösteriliyor yani tarih bilgileri gidiyor bu da fotoğrafların düzensiz olmasına yol açıyor 7-8 yıl önce çektiğim fotoğraf bugün olarak görünüyor ve en ön plana geçiyor örneğin.
  • Google Fotoğraflar uygulaması üzerinden indirdiğimde de aynı durumla karşılaşıyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Kısacası, tarih bilgileri gitmeden fotoğrafların mevcut düzeni bozulmadan nasıl indirip yeni hesabımda yedekleyebilirim?

Bilginiz veya denemek için tavsiyeniz var mıdır? @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Çözüm
Eski hesapta paylaşımlı bir albüm oluştur ve tüm fotoğrafları ekle.

Albüm bağlantısını yeni hesapla paylaş ve paylaşımlı albümden fotoğrafları yeni hesaba ekle.

Bu yöntem, fotoğraflar indirilip tekrar yüklenmediği için tarih meta verilerini ve sıralamayı kormalı.

Albüm bağlantısını yeni hesapla paylaş ve paylaşımlı albümden fotoğrafları yeni hesaba ekle.

Bu yöntem, fotoğraflar indirilip tekrar yüklenmediği için tarih meta verilerini ve sıralamayı kormalı.

Çözüm

Çok teşekkür ederim, hemen deniyorum.

Öncelikle tekrardan teşekkür ederim gerçekten işe yaradı, 2 gündür bunun için uğraşıyorum son çare sizlere sormak istedim meşgul etmek istemezdim. Arkadaşla paylaşa tıklayıp yeni hesabımın mail adresini girdim davetiye olarak link gönderdi, yeni hesabımdan girip davetiyeyi kabul ettim ve fotoğrafları hesaba kaydet kısmını da işaretledim. Şu anda yavaş yavaş hesabıma ekleniyor tarihleriyle birlikte. Eski hesabımı kullanmayacağımdan dolayı 100 GB olan depolama alanını yenilemeyeceğim bu yüzden fotoğraflar kısmını boşaltmak istiyorum. Eski hesaptan bağlantıyı sonlandırırsam veya fotoğrafları komple silersem, yeni hesaptan da silinir mi yoksa kalmaya devam eder mi acaba?

Son düzenleme: