Google hesabımın şifresini unuttum

23231

Becerikli
Merhaba. Oturum cihazımda açık, eski şifremi hatırlıyorum. Kurtarma e postasına kod gönderdi kodu girdim, sonra benim kurtarma e-postama bir mail geldi, 48 saat içinde gelecek diyor. Bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Oturum cihazımda açık, eski şifremi hatırlıyorum. Kurtarma e postasına kod gönderdi kodu girdim, sonra benim kurtarma e-postama bir mail geldi, 48 saat içinde gelecek diyor. Bir öneriniz var mı?
  • İlk olarak, 48 saat süresinin dolmasını bekleyin. Bu süre içinde herhangi bir işlem yapmayın.
  • Eğer süre dolduktan sonra e-posta gelmezse, "Kurtarma e-postası" ile ilgili olarak farklı bir tarayıcı veya cihazdan giriş yapmayı deneyin.
  • Google’ın "Hesap kurtarma" sayfasına (https://accounts.google.com/signin/recovery) gidip, şifre sıfırlama işlemine tekrar başlayın.
  • Eğer kurtarma e-postanızda bir hata olduysa (örneğin, yanlış bir e-posta adresi yazıldıysa), doğru kurtarma adresinizi kontrol edin.
  • Ayrıca, Gmail uygulamasından veya mobil cihazınızdan oturum açmayı deneyebilirsiniz; bazen uygulama üzerinden daha hızlı erişim sağlanabilir.
  • Beklemenin dışında yapılacak en iyi işlem, sabırlı olmanızdır; e-posta gelirse, verilen yönergeleri takip edin.

Eğer 48 saat sonunda herhangi bir çözüm bulamazsanız, lütfen daha fazla bilgi verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…