Google Imagen 3 ile yapılmış Atatürk görselleri

Oltran

Üstün
Makaleler
11
1 ve 2 Prompt: Ataturk in 2025
Ataturk is standing at the podium, delivering a speech in the Turkish Grand National Assembly in the year 2025. The modern parliamentary hall is equipped with digital screens and advanced technology, blending historical significance with a futuristic setting. Atatürk, dressed in a classic elegant suit with a badge on his lapel, speaks with a determined and charismatic expression. Members of parliament listen attentively, reflecting the importance of the moment. The atmosphere is a fusion of history and modernity, symbolizing progress and leadership.

Promptun basitliği ve çıkarttığı şey inanılmaz cidden. Bu arada duyurduğu için @Black Plague hocama teşekkür ederim ben de ondan gördüm.

Son düzenleme:
Google Gemini ChatGPT'ye göre daha avantajlı internete bağlı Google arama motorunu kullandığı için sürekli güncel bilgide verebiliyor ChatGPT de bu yok. Ben o yüzden ChatGPT yerine direk Copilot kullanıyorum oda internete bağlı Bing arama motoru kullanıyor.
Görsellere de etki ediyor muhtemelen.

Google Gemini ChatGPT'ye göre daha avantajlı internete bağlı Google arama motorunu kullandığı için sürekli güncel bilgide verebiliyor ChatGPT de bu yok.
Görsellere de etki ediyor muhtemelen.

Sınırsızda kullanabiliyorsun.

Keşke hyper-realistic ve cinematic kelimelerinide katsaydın, daha iyi olurdu. Mesela:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…