İkisi de değil, Yandex kullanılmalı. Apple'ı daha denemedim ama Google Maps ciddi sorunlu çalışıyor. Ya özelleştirilmiş bir ROM veya başka bir sebepten ya da genel bir sorun, bilmiyorum ama aynı sorunları Yandex'te yaşamadım; bu yüzden ben Yandex kullanıyorum. Yaşadığım sorunlar ise şunlar: Sesli asistanın konuşurken yarıda kesilmesi, geç güncellenmesi, araba başka yerdeyken haritanın başka yeri göstermesi ve birkaç başka sorun daha.

Google Maps'te yerler daha çok, çoğu işletme Apple Maps'in Android'de olmamasından dolayı ekleyemiyor ya da akıllarına bile gelmiyor

Google Maps daha çok kullanıldığı için daha güncel bilgiler içeriyor ayrıca bir işletmeye doğrudan yorum da yapabiliyorsunuz. Apple Harita ise yol tarifi alırken daha işlevsel diye düşünüyorum.

Mekan bakımından Google Maps'te daha fazla bilgi var. Ben uzun yola çıkacaksam Yandex Maps kullanıyorum. Şehir içi durumlarda da gideceğim yere Google Maps üzerinden bakıp yine Yandex Maps üzerinden konumu girip gidiyorum. Bence en rahatı bu.

Mekan bakımından Google Maps'te daha fazla bilgi var. Ben uzun yola çıkacaksam Yandex Maps kullanıyorum. Şehir içi durumlarda da gideceğim yere Google Maps üzerinden bakıp yine Yandex Maps üzerinden konumu girip gidiyorum. Bence en rahatı bu.
İkisi de değil, Yandex kullanılmalı. Apple'ı daha denemedim ama Google Maps ciddi sorunlu çalışıyor. Ya özelleştirilmiş bir ROM veya başka bir sebepten ya da genel bir sorun, bilmiyorum ama aynı sorunları Yandex'te yaşamadım; bu yüzden ben Yandex kullanıyorum. Yaşadığım sorunlar ise şunlar: Sesli asistanın konuşurken yarıda kesilmesi, geç güncellenmesi, araba başka yerdeyken haritanın başka yeri göstermesi ve birkaç başka sorun daha.
Bence listede yok ama Türkiye için Yandex Maps en mantıklısı. En doğru gösteren o.
Yandex'teki yol tarifleri Google'dan iyi midir? Google Maps sürekli saçma sapan ve kötü yollara sokuyor.

En kötü anım bir keresinde bir şehirde bir mahalleye soktu; o mahallede bacak kadar boyu olan çocuklar arabayı taşlayıp yumruklamışlardı. Sonra araştırınca YouTube'da Türkiye'nin en tehlikeli mahallesi diye videoları olduğunu gördüm.