Google Maps.
Detaylar
Kim cevapladı?YavuzKyr 17
Uzman
Yandex'teki yol tarifleri Google'dan iyi midir? Google Maps sürekli saçma sapan ve kötü yollara sokuyor.
En kötü anım bir keresinde bir şehirde bir mahalleye soktu; o mahallede bacak kadar boyu olan çocuklar arabayı taşlayıp yumruklamışlardı. Sonra araştırınca YouTube'da Türkiye'nin en tehlikeli mahallesi diye videoları olduğunu gördüm.
Yandex şu ana kadar çok daha düzgün gösterdi. Google Maps beni çok fazla ters yöne sokarken Yandex Maps'te bu durumu yaşamadım. Ekstra olarak hız kasisleri, EDS, kamera olduğu zaman hepsinde uyarı vermese de arada sırada bunların uyarılarını verebiliyor. Bu yüzden bence daha iyi.
Think Different 3
Çalışkan
Google Maps çünkü otobüs rotalarını da içeriyor. Apple Maps arabası olanlar için iyi olabilir belki.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 10
Üstün
- Makaleler
- 19
Sizce hangisini kullanmak daha mantıklı? (Türkiye için)
Türkiye için en kapsamlı ve (genellikle) doğru gösteren Yandex Maps, ama optimizasyon problemleri var bunda da ikisi arasında ise Google Maps'i tercih ederdim.
RamKokusuSeven 7
Uzman
Google Maps tek sorunu insanlar kuytu köşede kalmış yerlere saçma isimler koyup, saçma resimler koyabiliyor.
Üstün
- Makaleler
- 19
Bence bu bir sorun değilGoogle Maps tek sorunu insanlar kuytu köşede kalmış yerlere saçma isimler koyup, saçma resimler koyabiliyor.
RamKokusuSeven 7
Uzman
Biraz eğlenceli, ama bir gün kutuplar ya da Birleşik Krallık adalarına giderse dikkatli olalım.Bence bu bir sorun değil, anlıyorsun zaten fake olduğunu.
Üstün
- Makaleler
- 19
Vallahi tam anlamadım ne dediğini ama oralara da troll yapsalar çok bir sorun olmaz bence.Biraz eğlenceli, ama bir gün kutuplar ya da Birleşik Krallık adalarına giderse dikkatli olalım.
RamKokusuSeven 7
Uzman
Demek istediğim, insanlar orda adalara falan öyle isimler koyuyorlar.Vallahi tam anlamadım ne dediğini ama oralara da troll yapsalar çok bir sorun olmaz bence.
Üstün
- Makaleler
- 19
Adaların isimlerini değiştiremiyorlar benim bildiğim, sadece işletme olarak koyabiliyorlar bir ücret karşılığında.Demek istediğim, insanlar orda adalara falan öyle isimler koyuyorlar.