Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.653 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye 15 Aralık 2024 #1 İnternette arattım ama hep düşük kalite. Google Pixel'in sade duvar kağıtları çok hoşuma gidiyor bulursanız atar mısınız?
İnternette arattım ama hep düşük kalite. Google Pixel'in sade duvar kağıtları çok hoşuma gidiyor bulursanız atar mısınız?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 15 Aralık 2024 #2 Demorlius dedi: İnternette arattım ama hep düşük kalite. Google Pixel'in sade duvar kâğıtları çok hoşuma gidiyor bulursanız atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Wallpapers - Apps on Google Play Make the most of your display with beautiful wallpapers and advanced features. play.google.com Çiçekli pixel ve tanıtım duvar kâğıtları dışında burada hepsi var.
Demorlius dedi: İnternette arattım ama hep düşük kalite. Google Pixel'in sade duvar kâğıtları çok hoşuma gidiyor bulursanız atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Wallpapers - Apps on Google Play Make the most of your display with beautiful wallpapers and advanced features. play.google.com Çiçekli pixel ve tanıtım duvar kâğıtları dışında burada hepsi var.
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 15 Aralık 2024 #3 Tam olarak nasıl bir şey istersiniz bilemiyorum ama benim wallpaper için sevdiğim siteler bu: Minimalism wallpapers qhd samsung galaxy s6, s7, edge, note, lg g4, desktop backgrounds hd, pictures and images 1440x2560 best hd wallpapers of minimalism, qhd samsung galaxy s6, s7, edge, note, lg g4 desktop backgrounds for pc & mac, laptop, tablet, mobile phone wallpaperscraft.com
Tam olarak nasıl bir şey istersiniz bilemiyorum ama benim wallpaper için sevdiğim siteler bu: Minimalism wallpapers qhd samsung galaxy s6, s7, edge, note, lg g4, desktop backgrounds hd, pictures and images 1440x2560 best hd wallpapers of minimalism, qhd samsung galaxy s6, s7, edge, note, lg g4 desktop backgrounds for pc & mac, laptop, tablet, mobile phone wallpaperscraft.com
LazJedi Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.531 Çözümler 11 Beğeniler 1.335 Yer 500 Republica 15 Aralık 2024 #4 Heribert Yavuz dedi: Wallpapers - Apps on Google Play Make the most of your display with beautiful wallpapers and advanced features. play.google.com Çiçekli pixel ve tanıtım duvar kâğıtları dışında burada hepsi var. Genişletmek için tıkla... Pixel olmayan telefonlarda çalışıyor mu? Son güncelleme yılı 2020. Google kendi telefonlarına sistem güncellemesi olarak yolluyor.
Heribert Yavuz dedi: Wallpapers - Apps on Google Play Make the most of your display with beautiful wallpapers and advanced features. play.google.com Çiçekli pixel ve tanıtım duvar kâğıtları dışında burada hepsi var. Genişletmek için tıkla... Pixel olmayan telefonlarda çalışıyor mu? Son güncelleme yılı 2020. Google kendi telefonlarına sistem güncellemesi olarak yolluyor.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 15 Aralık 2024 #5 LazJedi dedi: Pixel olmayan telefonlarda çalışıyor mu? Son güncelleme yılı 2020. Google kendi telefonlarına sistem güncellemesi olarak yolluyor. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor, sadece AOSP GUI yok. Dosya Ekleri Screenshot_20241215_151425_Styles & wallpapers.webp 46,5 KB · Görüntüleme: 100
LazJedi dedi: Pixel olmayan telefonlarda çalışıyor mu? Son güncelleme yılı 2020. Google kendi telefonlarına sistem güncellemesi olarak yolluyor. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor, sadece AOSP GUI yok.