Merhaba, Google Sites üzerinden yaptığım site için bir alan adı satın aldım. Alan adını satın aldığım yer Cloudflare üzerinden aktif edebileceğimi söyledi. Ben de önce Google Sites'ta alan adı için TXT kodunu aldım Cloudflare'de kaydettim ama siteye linkten giremiyorum. Ne yapabilirim?
dediğiniz ayarları yaptığımda şöyle uyarılar veriyor Cloudflare üzerinden; Eki Görüntüle 61191
Bu uyarı da A ve CNAME tipinde gözüküyor; Eki Görüntüle 61192
Akabinde Google Sites üzerinden domaini kaydetmeye çalıştığım zaman da her zaman aldığım hatayı veriyor; Eki Görüntüle 61193
Bu resimde, 24 saat boyunca beklemeniz gerektiği söylenmiş. Eğer beklediyseniz ve sorun düzelmediyse başka çözümleri deneyelim.
SSL sertifikasını yeniden oluşturmayı deneyebilirsiniz. Cloudflare panelinde "SSL/TLS" sekmesinde "Edge Certificates" alt sekmesine gidin ve sertifikanızı yeniden oluşturun.
"Disable Universal SSL" butonuna tıklayın ve ardından tekrar aktif edin.
Sertifikaların kullanılması biraz zaman alabilir. Cloudflare üzerinden sertifikanın aktif hale geldiğini kontrol edin.
Hocam merhaba tekrar dün maalesef dönüş sağlayamadım. Yaklaşık yarım saat önce Google Sites üzerinden doğrulama yapmayı başardım. Ancak linke girince Google tarafından "The requested URL / was not found on this server. That’s all we know." hatası alıyorum. Ne yapabiliriz acaba?
Güncelleme: Site yayına girdi. Yardımlarınız için sonsuz müteşekkirim.