Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5643

Yetkin
Makaleler
3
Merhaba, Google Sites üzerinden yaptığım site için bir alan adı satın aldım. Alan adını satın aldığım yer Cloudflare üzerinden aktif edebileceğimi söyledi. Ben de önce Google Sites'ta alan adı için TXT kodunu aldım Cloudflare'de kaydettim ama siteye linkten giremiyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DNS kaydını yaptığınızı belirtmişsiniz. Yine de CNAME kaydını ve A kaydını kontrol etmekte fayda var:

CNAME Kaydı:
  • Name: www
  • Target: ghs.googlehosted.com
A Kaydı:
  • Name: domainadi.com
  • IPv4 Address: 216.239.32.21 (Google IP adreslerinden biri)

SSL/TLS ayarlarını kontrol edin:
  • Cloudflare panelinde "SSL/TLS" sekmesine gidin.
  • SSL/TLS ayarını "Flexible" olarak ayarlayın.

Yaptıktan sonra durum bildirin.
DNS kaydını yaptığınızı belirtmişsiniz. Yine de CNAME kaydını ve A kaydını kontrol etmekte fayda var:

CNAME Kaydı:
A Kaydı:

Son düzenleme:
Çözüm

CNAME Kaydı:
A Kaydı:

Merhaba,

dediğiniz ayarları yaptığımda şöyle uyarılar veriyor Cloudflare üzerinden;
1719767288524.webp

Bu uyarı da A ve CNAME tipinde gözüküyor;
1719767320067.webp

Akabinde Google Sites üzerinden domaini kaydetmeye çalıştığım zaman da her zaman aldığım hatayı veriyor;
1719767359044.webp

Merhaba,

dediğiniz ayarları yaptığımda şöyle uyarılar veriyor Cloudflare üzerinden;
Eki Görüntüle 61191
Bu uyarı da A ve CNAME tipinde gözüküyor;
Eki Görüntüle 61192

Akabinde Google Sites üzerinden domaini kaydetmeye çalıştığım zaman da her zaman aldığım hatayı veriyor;
Eki Görüntüle 61193
Geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın.

1719767288524.webp
Bu resimde, 24 saat boyunca beklemeniz gerektiği söylenmiş. Eğer beklediyseniz ve sorun düzelmediyse başka çözümleri deneyelim.

1719767320067.webp
SSL sertifikasını yeniden oluşturmayı deneyebilirsiniz. Cloudflare panelinde "SSL/TLS" sekmesinde "Edge Certificates" alt sekmesine gidin ve sertifikanızı yeniden oluşturun.
  • "Disable Universal SSL" butonuna tıklayın ve ardından tekrar aktif edin.
Sertifikaların kullanılması biraz zaman alabilir. Cloudflare üzerinden sertifikanın aktif hale geldiğini kontrol edin.

Geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın.

Estağfurullah.

Eki Görüntüle 61648
SSL sertifikasını yeniden oluşturmayı deneyebilirsiniz. Cloudflare panelinde "SSL/TLS" sekmesinde "Edge Certificates" alt sekmesine gidin ve sertifikanızı yeniden oluşturun.
  • "Disable Universal SSL" butonuna tıklayın ve ardından tekrar aktif edin.
Sertifikaların kullanılması biraz zaman alabilir. Cloudflare üzerinden sertifikanın aktif hale geldiğini kontrol edin.

Disable Universal SSL dedikten sonra Enable Universal SSL seçeneğine basınca "Internal error encountered while processing change (Code: 1005)" hatası alıyorum.

Bu arada siz yazmadan Cloudflare'ın bana vermiş olduğu nameserver adreslerini de tanımladım.

Estağfurullah.

Disable Universal SSL dedikten sonra Enable Universal SSL seçeneğine basınca "Internal error encountered while processing change (Code: 1005)" hatası alıyorum.

Bu arada siz yazmadan Cloudflare'ın bana vermiş olduğu nameserver adreslerini de tanımladım.
Anydesk kullanarak bilgisayarınıza bağlanmama izin verirseniz, sorunu çözmeyi deneyebilirim.
İletişime geçmek için Discord ismim: ectastan

Anydesk kullanarak bilgisayarınıza bağlanmama izin verirseniz, sorunu çözmeyi deneyebilirim.
İletişime geçmek için Discord ismim: ectastan
Hocam merhaba tekrar dün maalesef dönüş sağlayamadım. Yaklaşık yarım saat önce Google Sites üzerinden doğrulama yapmayı başardım. Ancak linke girince Google tarafından "The requested URL / was not found on this server. That’s all we know." hatası alıyorum. Ne yapabiliriz acaba?

Güncelleme: Site yayına girdi. Yardımlarınız için sonsuz müteşekkirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240704_144136_Chrome.webp
    Screenshot_20240704_144136_Chrome.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme: