Google'dan gelen "Kişisel bilgileriniz Dark Web'de bulundu" uyarısından sonra ne yapılmalı?

Hocam bende canva kullandım ama bana gelmemiş. Son zamanlarda Google'ın kullanıcılara sahte email gönderdiği haberleri dolanıyordu. Hacklendikten sonra.

Mail adresini değiştirsem daha iyi olur mu bu maili kullanmayı bırakayım?
Gizlilik ve güvenlik değil sadece güvenlik yazana tıklayacaksınız, ayrıca bırakmanıza gerek yok şifrenizi değişmişsiniz cihazlarda da başkası yoksa kullanın.

Hocam bende canva kullandım ama bana gelmemiş. Son zamanlarda Google'ın kullanıcılara sahte email gönderdiği haberleri dolanıyordu. Hacklendikten sonra.

Bu sahte mesaj olabilir mi yani o zaman tıklayınca bir şey olur mu? Şifre vs girmedim tıkladığımda.

Bu sahte mesaj olabilir mi yani o zaman tıklayınca bir şey olur mu? Şifre vs girmedim tıkladığımda.
Bu siteye email adresinizi girin ve sonucu bize atın. Ben buraya üyeyim darkweb sorunu olursa mesaj yolluyor. İsterseniz ücretsiz olabilirsiniz. İsterseniz şimdilik tek seferlik de bakabilirsiniz.

Birden fazla veri ihlali bulundu. 2 veri ihlali var mış. Tehlikeye atılan veriler e-posta adresleri ve şifreler. Yani Google hesabımda kayıtlı tüm şifrelerim mi gitmiş?

Gizlilik ve güvenlik değil sadece güvenlik yazana tıklayacaksınız, ayrıca bırakmanıza gerek yok şifrenizi değişmişsiniz cihazlarda da başkası yoksa kullanın.

Baktım yok hocam benden başka cihazla giriş yapan.

Yok sadece e posta adresin ve muhtemelen e posta şifren ifşalanmış. Hepsi değil.

Hayır ya. Alt tarafı zor bir şifre koyacaksınız+2FA açacaksınız.
Bende 28 karakterli şifre var. Yaz yazabilirsin. Birkaç aya sayıyı 35+ çıkarmayı düşünüyorum. Yazamasın adam.

Hahaha çok iyiymiş maşallah. Zor şifre koydum o 2FA açık zaten. Yine de işkillendim. Sadece Gmail şifre mi bilemedim diğer Hepsiburada vs şifrelerimden biriyse kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…