Google'dan gelen "Kişisel bilgileriniz Dark Web'de bulundu" uyarısından sonra ne yapılmalı?

Hahaha çok iyiymiş maşallah. Zor şifre koydum o 2FA açık zaten. Yine de işkillendim. Sadece Gmail şifre mi bilemedim diğer Hepsiburada vs şifrelerimden biriyse kötü.

O size uyarı veren 2 uygulamadan da şifre yenileyin. 2 uygulama sizi sızdırmış ya.

Biraz aşağı kaydırınca çıkması lazım Wattpad, Facebook, canva vs. Yazıyor normalde. Görselli hem de.

veri trol hırsızı günlükleri​

StealerLogs İhlali yazıyor. 2025 Haziran ayrıntılarda yok, bir de canva yazıyor sadece. Nasıl anlayacağım? Bu Google hesabını tamamen silmek daha iyi olacak gibi. Hesapla giremez böylece.

Biraz aşağı kaydırınca çıkması lazım Wattpad, Facebook, canva vs. yazıyor normalde. Görselli hem de.

veri trol hırsızı günlükleri​

StealerLogs İhlali yazıyor. 2025 Haziran ayrıntılarda yok, bir de canva yazıyor sadece. Nasıl anlayacağım? Bu Google hesabını tamamen silmek daha iyi olacak gibi. Mail silinince şifreler bilinse bile işe yaramaz?

Bence silmeyin. Yeni açtığınız da bir süre sonra havuza düşecek. Kurtuluşunuz yok.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam. Virüs programı da kullanıyorum ama anlamadım valla.

Bu konu silinebilir mi admin tarafından?
Gerek yok ki. Forumlarda o kadar boş konular var ki inanamazsın. Kalabilir. Ki sizinki yardım amaçlı boş da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…