Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhabalar, görev çubuğum sistemi açınca yarı-işlevsiz oluyor. Simgeler çok geç geliyor ve sağ kısımdaki butonlar çalışmıyor, sadece başlat ve arama kısmı çalışıyor. Ayrıca görev çubuğu yüzünden başlangıçta açılacak programlar da aşırı geç açılıyor. Sistemde virüs vardı Moduledriversfirewall.dll diye, onu sildim Malwarebytes ile ancak Autoruns doğrulanmış dosya diyordu. DISM ile onarmayı denedim, DISM++ denedim, SFC komudunu denedim ve DDU ile grafik sürücümü kaldırıp geri yükledim. Sorunu yaşamadan önce Autoruns ile birkaç başlangıç hizmetini silmiştim ancak onlar da dosyası bulunmayanlardı. Bu arada simgeler bi' 5 dakika sonra geliyor ve görev çubuğu işlevini devam ettiriyor. Ancak bu kadar geç gelmesi canımı sıkıyor, Epic ve OGL yüzünden format atmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, görev çubuğum sistemi açınca yarı-işlevsiz oluyor. Simgeler çok geç geliyor ve sağ kısımdaki butonlar çalışmıyor, sadece başlat ve arama kısmı çalışıyor. Ayrıca görev çubuğu yüzünden başlangıçta açılacak programlar da aşırı geç açılıyor. Sistemde virüs vardı Moduledriversfirewall.dll diye, onu sildim Malwarebytes ile ancak Autoruns doğrulanmış dosya diyordu. DISM ile onarmayı denedim, DISM++ denedim, SFC komudunu denedim ve DDU ile grafik sürücümü kaldırıp geri yükledim. Sorunu yaşamadan önce Autoruns ile birkaç başlangıç hizmetini silmiştim ancak onlar da dosyası bulunmayanlardı. Bu arada simgeler bi' 5 dakika sonra geliyor ve görev çubuğu işlevini devam ettiriyor. Ancak bu kadar geç gelmesi canımı sıkıyor, Epic ve ogl yüzünden format atmak istemiyorum. Şimdiden.

CMD'yi aç Dism.exe /online /cleanup-ımage /restorehealt

Bu kodu yapıştır enter a bas işlem bittikten sonra.

sfc /scannow bu kodu da yapıştır enter a bas bu da bitince bilgisayarı yeniden başlat sorun çözülmüş mü bak bakalım.

Yardımcı olabilir. 4. seçenek. Bir kurulum USB'si takıp deneyin.