Yer
Yalova/Merkez
Hocalarım merhaba.

Şimdi bende 3 tane monitör var, 1'i TV.
Ben ana monitörümün görev çubuğunda, örneğin Steam olsun; diğer monitörün görev çubuğunda da Chrome olsun istiyorum.
Görev çubuğuna 1 tane öğe sabitliyorum, hepsinde gözüküyor; bunu istemiyorum. Birinde örnek Steam, birinde Discord kısayolu olsun istiyorum.

3. parti yazılım vs. ile yapmak mümkün mü?
Teşekkür ederim.

3. parti yazilim kullanabilirsiniz. Ornek olarak DisplayFusion'da coklu ozellestirilebilir gorev cubugu mevcut.

3. parti yazilim kullanabilirsiniz. Ornek olarak displayfusion'da coklu ozellestirilebilir gorev cubugu mevcut.

Teşekkür ediyorum hocam, deneyeceğim. Program ücretli mi bu arada deneme süresi vs mi var? 30 gün deneme süresi var sanırım ücretsiz olarak bunun gibi bir alternatif var mı acaba hocam biraz dolandımda bulamadım ben.

Teşekkür ediyorum hocam, deneyeceğim. Program ücretli mi bu arada deneme süresi vs mi var? 30 gün deneme süresi var sanırım ücretsiz olarak bunun gibi bir alternatif var mı acaba hocam biraz dolandım da bulamadım ben.
Dogru, bahsettiginiz ozellik Pro surumunde mevcut. Ucret odememek istiyorsaniz "DisplayFusion katilimsiz" yazip ilk cikan yerden tam surume erisebilirsiniz. Site kurallarinda muhtemelen izin olmayabilir diye linki buraya birakmadim.