Çözüldü Görev yöneticisindeki isimsiz program nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat_01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 675
  • Etiketler Etiketler
    görev var
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berat_01

Başarılı
Merhaba görev yöneticimde aktif çalışan ve devre dışı bırakılamayan bu varlık nedir?

Çözüm
Kayıt defterini aç.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices

Sırayla bu yollara git, kayıtların isimlerine bak. "2" ya da UUID olan bir kayıt görürsen neyi başlattığına bakarsın, gereksizse kaydı sil, yeniden başlat PC'yi.
Sen en iyisi sıfırla bir daha bilmedigin programları korsan oyunları yükleme ama Windows üzerinde yapacaksan tumuyle temizle surucuyle dahil de.
Galiba buldum.

Sen en iyisi sıfırla bir daha bilmedigin programları korsan oyunları yükleme ama Windows üzerinde yapacaksan tumuyle temizle surucuyle dahil de.
Az daha PC sıfırlayıp iş alacaktık başımıza.

Buldum o iki tanesini. Bir tane ismi program olan var, onu da bulursak tamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahaah umarım ama program isimli bir şey daha var, onu arkadaşın verdikleri ile bulamadım onu nasıl bulacağız?

Dostum Regedit sıkıntı bir yer hiç uğraşma bence Windows'un kayıtları orada tutuyor bazi programlarda dahil en ufak hatada formatlık olur sen dediğim yap sıfırla tertemiz kullan bir de bütün hesaplarin şifresini değiştir ve hesaplardan çıkış yap de.

Hocam sildim onları Görev Yöneticisi'nden gittiler.

Hocam sildim onları e Görev Yöneticisi'nden gittiler.

Sadece program adlı olan kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok, kör cahil de değiliz ama korsan oyunla da işim yok. Geçenlerde Dark web'e girmeye çalıştım, yediysek orada bir halt yedik.
Girmeye çalışmak ile bir şey olmuyor veya girsen bile.
Kurulum kalıntısı veya yanlış veri girişi yapılmış.

Tümü orada olmayabiliyor. Autoruns kullanmak en mantıklısı. En basitinden shell:startup klasörü bile orada gözüküyor. Denemedim ama görev zamanlayıcı ile eklenen şeyler kayıt defterinde o kısımlara gitmiyorsa yine Autorun üzerinde görünüyordur.

Kaç defa dedik böyle kullanmak istiyormuş yapacak bir şey yok Dark webe girmeye çalışıyor bir de bilgisayardan anlamayan kişi bir bilse oranın gerçek yüzünü Tor Browser bile gizlemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…