Patates bir PC var elimde. Değiştirme gibi bir niyetim yok. Sadece nasıl diye merak ettim. Depolama konusunu açmak istemiyorum. Sadece kalitesini merak ediyorum.

Ekran Alıntısı.webp

Durumu iyi olsa da 420 gün (aralıksız süre) kullanılmış. Tamamen güvenerek dosyalarınızı emanet etmeyin derim. Tahminimce darbe görmez ise 1.5 sene daha çalışır.

Durumu iyi olsa da 420 gün (aralıksız süre) kullanılmış. Tamamen güvenerek dosyalarınızı emanet etmeyin derim. Tahminimce darbe görmez ise 1.5 sene daha çalışır.
1.5 seneden daha fazla çalışmaz mı? Hani diyorlar ya: Teknolojik aletler şans işidir diye. Böyle bir olasılık olmaz mı?

1.5 seneden daha fazla çalışmaz mı? Hani diyorlar ya: Teknolojik aletler şans işidir diye. Böyle bir olasılık olmaz mı?
Var tabii ki. Ama teknik servislerde gördüğüm kadarıyla genelde 3. seneden sonra bozulmaya başlıyorlar. 10 senedir çalışana da denk geldim. Kimse nokta atışı kalan ömrü bilemez.

1780261770546.webp

Bir gün sabah kalktığımda Ömer baba gibi yığılacak :D

Hocamızın dediği gibi daha 1.5-2 sene daha gider.

140 tane yeniden konumlandırılan kesim sayısı diyor ya 140 tane yedek sektör kullanılmış 200 de doluyor sonrası bad sectör veri kaybına doğru gider.

140 tane yeniden konumlandırılan kesim sayısı diyor ya 140 tane yedek sektör kullanılmış 200 de doluyor sonrası bad sectör veri kaybına doğru gider.

Hocam gece gece moralim bozuldu. :( Neyse ben para vermedim. Önemli bilgilerim bilgisayarda değil. Ölürse alırız yine de bir şey.