Gece

Üstün
Normalde karton kutu içerisinde geliyor sanıyorum, balonlu naylon içerisinde geldi, kenarları da erimiş resmen.

20250828_190858.webp

20250828_211353.webp

"AliExpress Choice" etiketiyle, AliExpress garantisi altında satılıyor. Satıcının profili çok iyi. Ürün sayfası bu.

Screenshot_20250828_211805_Samsung Internet.webp

Ekran görüntüsü 2025-08-28 213637.webp

Son düzenleme:
Arkadaşım aldı, ona kutuda geldi. Sizdeki fırça da farklı. Sahte olabilir. Ona gelen tornavida çok daha kaliteliydi, ve onda ekstra mavi uzun bir şey daha çıkmıştı.

Eki Görüntüle 179081

Bundan bahsediyorum.
AliExpress'teki 7950 ilanlarına bakıyorum ancak müşterilerin eklediği görsellerdeki kutu içeriklerinin hiçbiri bir diğeriyle uyuşmuyor. AliExpress Choice etiketiyle satılmasına ve satıcının değerlendirmeleri de iyi olmasına rağmen şüphe uyandırıyor birinin diğerini tutmaması.

En sondaki fotoğraf satın aldığım ilana ait. İlanın bağlantısını da eklemiş bulunuyorum.
O bahsettiğim mavi aparat fotoğrafta var ama size gelmemiş. Anlaşmazlık açabilirsiniz. Sadece para iadesi seçerseniz ürün sizde kalır, iade yapılır.

Islak mendilin altında mı kalmışlar bilmiyorum ama çoğu şey eksik gibi görünüyor.

O bahsettiğim mavi aparat fotoğrafta var ama size gelmemiş. Anlaşmazlık açabilirsiniz. Sadece para iadesi seçerseniz ürün sizde kalır, iade yapılır.

Islak mendilin altında mı kalmışlar bilmiyorum ama çoğu şey eksik gibi görünüyor.
Hayır, ıslak mendilin altında başka hiçbir şey yok. Haksız yere de para iadesi açmak istemem açıkçası. Ancak haksız mıyım değil miyim bilmiyorum şu aşamada. :D

Normalde karton kutu içerisinde geliyor sanıyorum, balonlu naylon içerisinde geldi, kenarları da erimiş resmen.

Eki Görüntüle 179076

Eki Görüntüle 179075

"AliExpress choice" etiketiyle, AliExpress garantisi altında satılıyor. Satıcının profili çok iyi. Ürün sayfası bu.

Eki Görüntüle 179077

Eki Görüntüle 179080

Bu PTM neden bu kadar ilgi görüyor anlamıyorum. Viskozitesi yüksek bir macun örnek ID X25 fazla fazla yeterli bir sistem için.

Hayır, ıslak mendilin altında başka hiçbir şey yok. Haksız yere de para iadesi açmak istemem açıkçası. Ancak haksız mıyım değil miyim bilmiyorum şu aşamada. :D
Çoğu şey eksik fotoğraftaki. Haksız yere değil, eksik parçalar var. Haklısınız iade açmakta.

Çoğu şey eksik fotoğraftaki. Haksız yere değil, eksik parçalar var. Haklısınız iade açmakta.
Gerçi doğru söylüyorsunuz. Ürünün geri kalanı şüphe uyandırmasaydı birkaç tane eksik parçayı görmezden gelebilirdim ama işte. Teşekkür ederim.

Bu PTM neden bu kadar ilgi görüyor anlamıyorum. Viskozitesi yüksek bir macun örnek ID X25 fazla fazla yeterli bir sistem için.
Laptop kullanıyorum.