Biliyorum, arkasındaki hikaye çok Avrupai bir hikaye. Eskiden gelen para tarzı giyim falan fıstık... Ama bir de ben gibi stili stil olduğu için sevenleri çok var. O zaman, niye tutmasın?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bu tarz derken ihtiyacın olan şey pantolon mu yoksa tişört mü?
Tişört.
Hocam, ben tekstilciyim be, o kadar değilÇocuğun üstündeki pamuk 500 dolardan aşağı değildir. Ne yazık ki ben de bulamıyorum. Bizimkiler kıyafet konusunda gerideler.
Ürünleri rastgele attım. Mağazayı ve renkleri inceleyerek kendine uygun olanı seçebilirsin.
![]()
ablukaonline Erkek Baggy Fit Kumaş Pantolon Siyah - Fiyatı, Yorumları
ablukaonline Erkek Baggy Fit Kumaş Pantolon Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
ablukaonline Erkek Baggy Fit Kumaş Pantolon Bej - Fiyatı, Yorumları
ablukaonline Erkek Baggy Fit Kumaş Pantolon Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
ablukaonline Erkek Oversize Polo Yaka Basic Fitilli T-shirt Ekru - Fiyatı, Yorumları
ablukaonline Erkek Oversize Polo Yaka Basic Fitilli T-shirt Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Pamuk sandığın kadar pahalı bir şey değil. Ayrıca çocuğun üzerindeki de 500 dolar etmez. Ve gene kıyafet konusunda da geride olduğumuzu düşünmüyorum.
Çocuğun üzerindeki ınditex mağazalarda, ortalama 1350-1750 TL fiyatı aralığında rahatça bulunabilir.
Teşekkürler.
Son düzenleme:
mustaine
Üstün
town walker Old Money Erkek Polo Yaka Fitilli Ãrme Triko T-shirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
town walker Old Money Erkek Polo Yaka Fitilli Ãrme Triko T-shirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
GIESTO PİLİLİ DÃKÃMLà PANTOLON Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GIESTO PİLİLİ DÃKÃMLà PANTOLON yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.