Görseldekine benzer cursed tasarımlar nereden bulunabilir?

Son düzenleme:
2. si güzel olmuş ama renkleri turkuaz yapmam lazım. Komutu paylaşabilir misiniz?

Dabbetül Arz'a döndürmüşsünüz hocam en babacan karakteri .

Bu şekilde yazdım ilk fotoğrafı verdi, sonra gözlerine kanama efekti ekle dedim 2. ve 3 attığım fotoğrafı verdi.

Tam tersini yazdığımda bana paylaştığımı verdi. Fotoğrafın detaylı promptunu sorabilir misiniz?
Ultra-detailed dark gothic horror digital painting of a muscular bald man with a large curled handlebar mustache, intense expression, cinematic chiaroscuro lighting and deep shadows. From his eyes drip thick black blood tears streaming down naturally on his face. Entire image recolored into turquoise and teal monochrome tones while fully preserving original anatomy and texture integrity (no distortion). Gritty film grain, volumetric fog, ultra-real skin detail, sharp focus, high texture armor and fur clothing, moody background, dramatic contrast, painterly realism, 4K resolution, masterpiece quality.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…