Detaylar
Kim cevapladı?L9 isimli kulübün oynadığı karakterleri yapmışlardır. Kendileri toksik bir kulüp oldukları için böyle fotoğraflar yapılıyor. Farklı karakterlere yapanlar da var tabii.Bu şimdi aklıma geldi aynı dosyayı bulmuşum. Bunları hep ADClere yapmışlar. Support olarak da yapsalarmış güzel olur muş
Son düzenleme:
Rogue
Uzman
ChatGPT böyle bir şeyler yaptı.
Koneko Toujou
Üstün
2. si güzel olmuş ama renkleri turkuaz yapmam lazım. Komutu paylaşabilir misiniz?
Dabbetül Arz'a döndürmüşsünüz hocam en babacan karakteri
Rogue
Uzman
2. si güzel olmuş ama renkleri turkuaz yapmam lazım. Komutu paylaşabilir misiniz?
Dabbetül Arz'a döndürmüşsünüz hocam en babacan karakteri.
Bu şekilde yazdım ilk fotoğrafı verdi, sonra gözlerine kanama efekti ekle dedim 2. ve 3 attığım fotoğrafı verdi.
Koneko Toujou
Üstün
Eki Görüntüle 206929
Bu şekilde yazdım ilk fotoğrafı verdi, sonra gözlerine kanama efekti ekle dedim 2. ve 3 attığım fotoğrafı verdi.
Tam tersini yazdığımda bana paylaştığımı verdi. Fotoğrafın detaylı promptunu sorabilir misiniz?
Rogue
Uzman
Ultra-detailed dark gothic horror digital painting of a muscular bald man with a large curled handlebar mustache, intense expression, cinematic chiaroscuro lighting and deep shadows. From his eyes drip thick black blood tears streaming down naturally on his face. Entire image recolored into turquoise and teal monochrome tones while fully preserving original anatomy and texture integrity (no distortion). Gritty film grain, volumetric fog, ultra-real skin detail, sharp focus, high texture armor and fur clothing, moody background, dramatic contrast, painterly realism, 4K resolution, masterpiece quality.Tam tersini yazdığımda bana paylaştığımı verdi. Fotoğrafın detaylı promptunu sorabilir misiniz?
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-