Detaylar
Kim cevapladı?SpeedBeast34
Üstün
Bu işlemciyi kasaya taksam çalışır mı? Ve sisteme takınca bir sıkıntı oluşabilir mı?
Eki Görüntüle 228576
Fotoyu yanlış çekmişsin CPU'nun ön yüzü lazım ve anakartın modeli lazım chipset destekliyor mu bakmaka lazım bunlar olmadan konuşmak erken anakartın modelini yaz.
Matrix
Uzman
Fotoyu yanlış çekmişsin CPU'nun ön yüzü lazım ve anakartın modeli lazım chipset destekliyor mu bakmaka lazım bunlar olmadan konuşmak erken anakartın modelini yaz.
Arkadaşım anakart ile uyumlu islemci ben sadece sisteme takarsan sisteme zarar görür mü korkum o
SpeedBeast34
Üstün
Arkadaşım anakart ile uyumlu islemci ben sadece sisteme takarsan sisteme zarar görür mü korkum o
Anakartın chipseti destekliyorsa anakart Intel'SE CPU da sorun yoksa iyi görüntü veriyorsa test edilmiş SE bir sorun çıkartmaz takıca CPU Zden test edersin benchmark falan yaparsın.
Matrix
Uzman
Anakartın chipseti destekliyorsa anakart Intel'SE CPU da sorun yoksa iyi görüntü veriyorsa test edilmiş SE bir sorun çıkartmaz takıca CPU zden test edersin benchmark falan yaparsın.
Ama pinlerinde ve kapasitorlerde sıkıntı var gibi geldi bana yine de sisteme takilir mi?
SpeedBeast34
Üstün
Ama pinlerinde ve kapasitorlerde sıkıntı var gibi geldi bana yine de sisteme takilir mi?
Anakartın pinlerinde sıkıntı varsa görüntü alamazsın CPU'dan bahsediyorsan pinler anakartın üzerindeki sokette CPU da değil Intel de.
Matrix
Uzman
Anakartın pinlerinde sıkıntı varsa görüntü alamazsın CPU'dan bahsediyorsan pinler anakartın üzerindeki sokette CPU da değil Intel de.
Tamam sağolosın lakin bilgisayar kısa devre filan yapmaz degilmi bak kapasitorlerde patlakta var.
SpeedBeast34
Üstün
Tamam sağ olosın lakin bilgisayar kısa devre filan yapmaz degilmi bak kapasitorlerde patlakta var.
İçin rahat etsin istersen bir anakartın fotoğrafını çek de bakalım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet