Yer
İstanbul
1756053923061.webp

Düşünceleriniz neler?

Hocam hep söylerim her zaman da söyleyeceğim,
Evet orası tabiri caize abaza uygulaması ancak gün gelir yasaklar sizi de boğar.
Yasakların beni boğduğu gün tepkimi koyarım.
Azar vb. uygulamanın yasaklanması gayet yerinde. Yasak sana dokunana kadar cart curt vs. özgürlükçü tavrı doğru bulmuyorum.
X uygulama faydalı, Y uygulama zararlı. Y'nin yasaklanmasına tepki göstermem. Bu kadar basit. X uygulaması da yasaklanırsa tepki koyulur.

Azar vb. uygulamanın yasaklanması gayet yerinde. Yasak sana dokunana kadar cart curt vs. özgürlükçü tavrı doğru bulmuyorum.
X uygulama faydalı, Y uygulama zararlı. Y'nin yasaklanmasına tepki göstermem. Bu kadar basit. X uygulaması da yasaklanırsa tepki koyulur.
Tepki koyabileceğiniz bir uygulama veya kitle kalmayabilir hocam. Nasıl isterseniz.

Bence tuhaf olmuş. Uygulama kullanıcıların çoğu malum şey için girsede normal arkadaşlık için bu tarz uygulamaları kullanan da vardı ben mesela futbol muhabbeti etmek için girerdim.

Kime göre neye göre zararlı?