Düşünceleriniz neler?
Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
İyi olmuş derim.
Hocam hep söylerim her zaman da söyleyeceğim,
Evet orası tabiri caize abaza uygulaması ancak gün gelir yasaklar sizi de boğar.
SadeceZinzap
Uzman
Çocuk güvenliğidir kesin yine sallamışlardır bir şeyler.Neymiş dertleri? Hayır bir devletin, bir görüntülü konuşma uygulaması ile ne derdi olabilir?
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Yasakların beni boğduğu gün tepkimi koyarım.Hocam hep söylerim her zaman da söyleyeceğim,
Evet orası tabiri caize abaza uygulaması ancak gün gelir yasaklar sizi de boğar.
Azar vb. uygulamanın yasaklanması gayet yerinde. Yasak sana dokunana kadar cart curt vs. özgürlükçü tavrı doğru bulmuyorum.
X uygulama faydalı, Y uygulama zararlı. Y'nin yasaklanmasına tepki göstermem. Bu kadar basit. X uygulaması da yasaklanırsa tepki koyulur.
Tepki koyabileceğiniz bir uygulama veya kitle kalmayabilir hocam. Nasıl isterseniz.Yasakların beni boğduğu gün tepkimi koyarım.
Azar vb. uygulamanın yasaklanması gayet yerinde. Yasak sana dokunana kadar cart curt vs. özgürlükçü tavrı doğru bulmuyorum.
X uygulama faydalı, Y uygulama zararlı. Y'nin yasaklanmasına tepki göstermem. Bu kadar basit. X uygulaması da yasaklanırsa tepki koyulur.
- Makaleler
- 7
Devlet daha kart şifrelerini muhafaza edemiyor, vatandaşlarının e-devlet bilgilerini güvenli tutamıyor ama iki abaza videolu konuşuyor diye uygulama engelliyor.
Son düzenleme:
Captain Levi
Yetkin
Kime göre neye göre zararlı?Yasakların beni boğduğu gün tepkimi koyarım.
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-