Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

845

Üstün
Forumda bazı çocuk ruhlu insanlar var cidden sinir bozucular. Ben göz ardı etsem de galiba onlar benim yorumumu görebiliyor. Bence birisini göz ardı ettiğimizde diğer kişi de onun yorumlarını görmemeli. Sadece başka bir fikir belirttim diye laga luga yapan veletler ile muhatap olmak forum deneyimimi zedeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 21 Eksi
Bunun kesinlikle gelmesi gerekiyor ya. Göremesinden kastım sosyal mecralardaki engelleme mantığı değil, ben birini göz ardı ettiğimde, otomatik onun göz ardı listesine girmeliyim, bu iş karşılıklı olmalı. Sonuçta kendisi geri açabilir sonradan.

Sosyal medyadaki gibi olacak diyenler için aslında burası da bir sosyal medyadır. Techolay SOSYAL. Bir forum olsa, güncel haberler paylaşmak için her alandan kategori, konu dışı kategorileri vs. olmazdı. Tek amacı soru sormak olan bir site olurdu, gereksiz çok özellik var bu sitede, forumlarda olmaması gereken, demekki sosyal bir platform.

Son düzenleme:
Benim ne görüp göremeyeceğime birinin karışma hakkı olduğunu düşünmüyorum. X kişisi benden rahatsız oluyorsa o beni görmesin ama ben onu görebilirim. Affedersiniz ama siz birinden nefret ediyorsunuz diye, belki de sizin onun aradığı bir sorun için çözümünüz var ve o kişi göremeyecek. Öneri yapmadan önce biraz düşünün derim.

Bunun kesinlikle gelmesi gerekiyor ya. Göremesinden kastım sosyal mecralardaki engelleme mantığı değil, ben birini göz ardı ettiğimde, otomatik onun göz ardı listesine girmeliyim, bu iş karşılıklı olmalı. Sonuçta kendisi geri açabilir sonradan.

Kendinizi fazla özel hissediyorsunuz galiba. Hayır, siz zaten o kişi ile kavgalı iseniz 2 taraf da göz ardı edecektir. Eğer arkanızdan sallıyor ise zaten mesajı raporlayın.

Bunun dışında sen beni keyfine göre göz ardı ettin diye, senin yorumlarını görmemi engelleyemezsin.

Son düzenleme:
Kendinizi fazla özel hissediyorsunuz galiba. Hayır, siz zaten o kişi ile kavgalı iseniz 2 taraf da göz ardı edecektir. Eğer arkanızdan sallıyor ise zaten mesajı raporlayın.

Bunun dışında sen beni keyfine göre göz ardı ettin diye, senin yorumlarını görmemi engelleyemezsin.
Özel hissettiğim yok, bunu savunmam kendimi özel hissettiğim anlamına gelmez sana sadece tek bir soru soracağım.

Nefret ettiğin bir kişiye, bildiklerini paylaşır mısın? Ona yardım eder misin? Mesela ben etmem, ben bildiklerimi birine aktaracaksam ondan da eşdeğer bir karşılık beklerim, kimse kimseye bedava bir şey sunmamalı, bakma 1 tane dandik de olsa makalem var, aşırı emek verdiğim bir şey olsa, buraya yazmazdım o rehberi.

Göz ardı etmek de keyfi bir şey değil, senden ondan bundan nefret ediyorum ki göz ardı ediyorum, mesajlarımı görüp de beni zorbalamana neden müsade edeyim mesela? Neden koydular o zaman bu özelliği :D? Kaldır abi o zaman, sadece yardımlaşmak amaçlı bir forum kurduysan o zaman gereksiz her şeyi kaldıracaksın hem burası bir sosyal alandır diyip hem de bu tarz özelliklerden mahrum bırakamazsın insanları, ben sevmediğim bir kişiye ne bilgi paylaşırım ne başka bir şey.

Bazı işler gönüllü olmamalı.

Özel hissettiğim yok, bunu savunmam kendimi özel hissettiğim anlamına gelmez sana sadece tek bir soru soracağım.

Nefret ettiğin bir kişiye, bildiklerini paylaşır mısın? Ona yardım eder misin? Mesela ben etmem, ben bildiklerimi birine aktaracaksam ondan da eş değer bir karşılık beklerim, kimse kimseye bedava bir şey sunmamalı, bakma 1 tane dandik de olsa makalem var, aşırı emek verdiğim bir şey olsa, buraya yazmazdım o rehberi.

Göz ardı etmek de keyfi bir şey değil, senden ondan bundan nefret ediyorum ki göz ardı ediyorum, mesajlarımı görüp de beni zorbalamana neden müsaade edeyim mesela? Neden koydular o zaman bu özelliği :D? Kaldır abi o zaman, sadece yardımlaşmak amaçlı bir forum kurduysan o zaman gereksiz her şeyi kaldıracaksın hem burası bir sosyal alandır deyip hem de bu tarz özelliklerden mahrum bırakamazsın insanları, ben sevmediğim bir kişiye ne bilgi paylaşırım ne başka bir şey.

Bazı işler gönüllü olmamalı.

Normal günlük hayattaki yardımlaşma ile bunu bir tutmayın. Windows üzerinde çıkan örnek veriyorum 0x80070001 hatasının çözümünü sen buldun ve paylaştın. Bu göz ardı ettiğin kişi de çözüm arıyor ama sen göz ardı ettiğin için (bu arada gizli sekme açıp o konulara çok rahat girebilir) adam belki de çözümü bulamayacak veya Reddit gibi yerlerde aramak zorunda kalacak.

Bu da forum dediğin şeyin mantığına aykırıdır. Burası normal bir sosyal medya değil. Senin yazdığın her şey diğerleri tarafından görünmesi gerekiyor ki bir işe yarasın. Burayı drama ve zorbalık mekanına çevirecekseniz zaten baştan foruma katılmayın.

• Beğendim
İfadeler: 199
Normal günlük hayattaki yardımlaşma ile bunu bir tutmayın. Windows üzerinde çıkan örnek veriyorum 0x80070001 hatasının çözümünü sen buldun ve paylaştın. Bu göz ardı ettiğin kişi de çözüm arıyor ama sen göz ardı ettiğin için (bu arada gizli sekme açıp o konulara çok rahat girebilir) adam belki de çözümü bulamayacak veya Reddit gibi yerlerde aramak zorunda kalacak.

Bu da forum dediğin şeyin mantığına aykırıdır. Burası normal bir sosyal medya değil. Senin yazdığın her şey diğerleri tarafından görünmesi gerekiyor ki bir işe yarasın. Burayı drama ve zorbalık mekanına çevirecekseniz zaten baştan foruma katılmayın.
İnternetten veya forumun arama bölümünden ilgili sorunu arayıp bulabilirsin. Bak, yine diyorum; sosyal medyalardaki engelleme gibi demiyorum. Ben göz ardı ettiğim kişiyi görmüyorum, eyvallah; ama otomatik olarak onun kara listesine de girmeliyim. Engellemek gibi ama tam olarak değil. Sonuçta göz ardı edilen konular ve mesajlar, görünmemesi için bir butona basmaya bakar. Burada forum mantığına aykırı bir durum yok. Yine benim dediğim olaya geliyoruz: O zaman sosyal medya paralelinde ne kadar özellik varsa kaldırılacak, çünkü şu anda göz ardı etmenin bir mantığı kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten veya forumun arama bölümünden ilgili sorunu arayıp bulabilir, bak yine diyorum sosyal medyalardaki engelleme gibi demiyorum, ben göz ardı ettiğim kişiyi görmüyorum eyvallah, otomatik de onun kara listesine girmeliyim, engellemek gibi ama değil. Sonuçta göz ardı edilen konular mesajlar bir butona basmaya bakar görünmesin için, burada forum mantığına aykırı bir şey yok. Yine benim dediğim olaya geliyoruz o zaman sosyal medya paralelinde ne kadar özellik varsa kaldırılacak göz ardı etmenin bir mantığı yok çünkü şu anda.

Madem bir tuşa bakıyor o zaman neden beni uğraştırıyor? Söylediğiniz kendinizle çelişiyor. Ben görmek istesem seni zaten çıkarabilirim. Bu benim kararım, senin değil. Otomatik eklenmesi tamamen saçmalık. Sadece benim bir bilgiye ulaşmak için zamanımı çalıyorsun.

Madem bir tuşa bakıyor o zaman neden beni uğraştırıyor? Söylediğiniz kendinizle çelişiyor. Ben görmek istesem seni zaten çıkarabilirim. Bu benim kararım, senin değil. Otomatik eklenmesi tamamen saçmalık. Sadece benim bir bilgiye ulaşmak için zamanımı çalıyorsun.
Yine aynı yere dönüyoruz sevmediğim birine neden yardım edeyim ha reel hayatta ha internette? Konuyu zaten aratarak buluyorsun, burada uğraştırıcı bir şey yok. Zaten forumun arama sistemi sorunlu sorununu internette aratırsın çıkar yine, başka nasıl bulacaksın o sorunun çözümünü?