Gçrseldeki tarza göz kanlanması yaşayan oldu mu hiç? BVende dün sadece gözümün üstündeyken gözümün geneline yayıldı bu durum. 4 gün sonraya randevu aldım ama daha önce yaşayan varsa nedir, ne değildir merak ettim.
Bu sıralar ben de yaşıyorum. Deniz suyuyla toparladım. Bir de ishal ve üre değerlerinde ani yükselmeler çok var bu sıralar İstanbul'da. Arıtmalarda ciddi sıkıntı var gene. Yalova'daki gibi olmayalım da.
Düzenli kullandığım bir alerji ilacım var ondan yazdı sağlık ocağındaki doktor ama ilk defa oldu böyle kanlanma.
Yine gideceğim doktora tabii ki ama merak ettim yaşayan var mıdır diye.
Bana oluyor ara sıra. Alerjik bir durum. Fazla tozlu vs. bir ortamdaysan ya da yakın zamanda rüzgar yediysen olabilir. Doktor damla şeklinde bir ilaç vermişti. Geçiyor yani ciddi bir sorunun yoksa.
Gçrseldeki tarza göz kanlanması yaşayan oldu mu hiç? BVende dün sadece gözümün üstündeyken gözümün geneline yayıldı bu durum. 4 gün sonraya randevu aldım ama daha önce yaşayan varsa nedir, ne değildir merak ettim.
4-5 senedir ileride derece göz sorunları yaşıyorum. Göz kanlanması gibi şeyler hafife alınacak şeyler değil. 4 gün sonra gitmenizi önermiyorum. En kısa sürede gitmeye çalışın. Çok basit bir sebep de olabilir, bakılması gereken bir durum da.
4-5 senedir ileride derece göz sorunları yaşıyorum. Göz kanlanması gibi şeyler hafife alınacak şeyler değil. 4 gün sonra gitmenizi önermiyorum. En kısa sürede gitmeye çalışın. Çok basit bir sebep de olabilir, bakılması gereken bir durum da.