Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
CS de 3'lü velet ekibi geldi maksimum yaş ortalaması 15 falan. Sağdan soldan ezberlemişler 2 3 dini ailevi küfür onları söyleyip durdular ben de sakinliğimi koruyup karşılık vermedim şimdi bunların video kaydı ekran görüntüleri hesapların URL'leri falan her şeye sahibim. Bunları CİMER'e şikayet etsem bir sonuç çıkar mı? Amacım hani para cezası değil de bir tebligat falan gitsin bir korksunlar bir daha böyle şeyler yapamasınlar diye güzel bir ders vermek.

Bir şey olacağını düşünmüyorum. Bir panelciyi şikayet ettim ve ne kadar sunabileceğim kanıt varsa sunabileceğim şekilde açtım talebi, hiçbir işlem uygulanmadı kişiye. Platform, Instagram idi bir de. Valve'ı hiç umursamazlar zaten. Veri bile talep edebileceklerini sanmam.

Neden böyle maymundan farkı olmayan canlılarla uğraşıyorsunuz ki? Sizin şikayet etmeniz yüzünden ciddi bir işlem uygulanacağını sanmıyorum, bu onları korkutmaz, aksine yaşıtlarının yanında hava atarlar böyleleri. Bunlar gibi canlılara ailelerinin veremediği dersi üzülerek söylüyorum ki siz veremezsiniz. Oyunda denk gelince susturun falan ne bileyim, 2-3 aptalın dediği şeyi takmayın. Oyuna eğlenmek için girip böylelerinin sinirinizi bozmasına izin vermeyin, oyununuza keyfinize bakın.

Neden böyle maymundan farkı olmayan canlılarla uğraşıyorsunuz ki? Sizin şikayet etmeniz yüzünden ciddi bir işlem uygulanacağını sanmıyorum, bu onları korkutmaz, aksine yaşıtlarının yanında hava atarlar böyleleri. Bunlar gibi canlılara ailelerinin veremediği dersi üzülerek söylüyorum ki siz veremezsiniz. Oyunda denk gelince susturun falan ne bileyim, 2-3 aptalın dediği şeyi takmayın. Oyuna eğlenmek için girip böylelerinin sinirinizi bozmasına izin vermeyin, oyununuza keyfinize bakın.

TR serverındaki LoL geçmişim sayesinde söylediklerinizi rahatça yapabiliyorum onda sıkıntı yok. Amacım bu yaşından büyük işler yapmaya çalışan 2 3 türemeye ders vermek.

TR serverındaki LoL geçmişim sayesinde söylediklerinizi rahatça yapabiliyorum onda sıkıntı yok. Amacım bu yaşından büyük işler yapmaya çalışan 2 3 türemeye ders vermek.

Zevk için yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz. Eğlenceli olur. Bir sonuç çıkarsa konusunu acarsınız azıcık güleriz.