SYCL Çalışkan Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 10 Çözümler 1 Beğeniler 2 15 Şubat 2026 #1 Göz sonucum nasıl?
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.283 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.302 Yer Japonya, Fukuoka 15 Şubat 2026 #2 Numara çok uçuk değil, sağ gözde astigmat biraz baskın gibi. Sol gözde ise hafif bir miyop başlangıcı var gibi. Ama biz doktor değiliz, doktoruna danışman daha mantıklı olur. 13 yıllık gözlük tecrübeme dayanarak konuştum Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2026
Numara çok uçuk değil, sağ gözde astigmat biraz baskın gibi. Sol gözde ise hafif bir miyop başlangıcı var gibi. Ama biz doktor değiliz, doktoruna danışman daha mantıklı olur. 13 yıllık gözlük tecrübeme dayanarak konuştum
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 21 Şubat 2026 #3 C kısmı astigmatizmanızı belirtir. S kısmı miyopi/hipermetropiyi belirtir. Astigmatizman baskın durumda. Bir de miyopi başlangıcınız bulunuyor. Sağlıkla ilgileniyorum diye beni doktor sanmayın, doktor değilim. Göz polikliniğine git.
C kısmı astigmatizmanızı belirtir. S kısmı miyopi/hipermetropiyi belirtir. Astigmatizman baskın durumda. Bir de miyopi başlangıcınız bulunuyor. Sağlıkla ilgileniyorum diye beni doktor sanmayın, doktor değilim. Göz polikliniğine git.
3 31089 Çalışkan Katılım 1 Şubat 2026 Mesajlar 31 Beğeniler 18 21 Şubat 2026 #4 Milas dedi: Numara çok uçuk değil, sağ gözde astigmat biraz baskın gibi. Sol gözde ise hafif bir miyop başlangıcı var gibi. Ama biz doktor değiliz, doktoruna danışman daha mantıklı olur. 13 yıllık gözlük tecrübeme dayanarak konuştum Genişletmek için tıkla... İyi bile konuşmuşsunuz. Ben 19 yıllık gözlük tecrübesiye göz numaraları haricinde bir şey anlamadım.
Milas dedi: Numara çok uçuk değil, sağ gözde astigmat biraz baskın gibi. Sol gözde ise hafif bir miyop başlangıcı var gibi. Ama biz doktor değiliz, doktoruna danışman daha mantıklı olur. 13 yıllık gözlük tecrübeme dayanarak konuştum Genişletmek için tıkla... İyi bile konuşmuşsunuz. Ben 19 yıllık gözlük tecrübesiye göz numaraları haricinde bir şey anlamadım.