power10

Uzman
11 yıldır gözlük kullanıyorum gözlerim ; 1.75-1.50 Miyop 15 yaşından beri kullanıyorum. Çerçevem biraz büyük kaba durduğu için takmak istemiyorum. Göz bozulma genetikden mi kaynaklı oldu onu bilemiyorum ama gözlük takmayınca görüyorum sayılır pek bir sorun teşkil etmiyor ama başıma anlımın ortasına ağrı saplanıyor nedendir sizce.

Son düzenleme:
Gözünüz miyop olduğu için sıfır noktası kayık. Gözlük ile sıfır noktasını geriye veya ileriye çekmeye alıştığınız için gözlüksüz olunca baş ağrısı yapıyor, ortamı boyutlandıramıyor gözler.

Gittiğim doktor bunun gibi bir şey demişti ama olay bu yani.

11 yıldır gözlük kullanıyorum gözlerim 1.75-1.50 miyop 15 yaşından beri kullanıyorum. Çerçevem biraz büyük kaba durduğu için takmak istemiyorum. Göz bozulma genetikden mi kaynaklı oldu onu bilemiyorum ama gözlük takmayınca görüyorum sayılır pek bir sorun teşkil etmiyor ama başıma anlımın ortasına ağrı saplanıyor nedendir sizce.

Çerçeveni değiştirebilirsin. O kadar büyük derecen yok ama miyop sıkıntısından dolayı baş ağrısı gayet normal. Normalde gelen ışınlar kırılıp retinaya giderken senin durumunda retina önüne gönderiyor. Bu da baş ağrısı yapabilir. Ne olursa olsun kullanman gerek.

Peki bu baş ağrısı zamanla geçer mi dostlar.

Bende 1.25 miyop 0.50 astigmat var ince çerçeveli metal gözlük takıyorum. Bence gözlükçünü değiştir.

Ayrıca anti refle kaplama tercih et.

11 yıldır gözlük kullanıyorum gözlerim; 1.75-1.50 Miyop 15 yaşından beri kullanıyorum. Çerçevem biraz büyük kaba durduğu için takmak istemiyorum. Göz bozulma genetikden mi kaynaklı oldu onu bilemiyorum ama gözlük takmayınca görüyorum sayılır pek bir sorun teşkil etmiyor ama başıma anlımın ortasına ağrı saplanıyor nedendir sizce.

Sanki 7 mi gözün de hocam kalın yazıyor. Biraz fazla para verip kaliteli çerçeve satın alın. Bende 15 tim 16 olacağım 1 ay var. Şubattan beri takıyorum. Alıştım.

Bende 1.25 miyop 0.50 astigmat var ince çerçeveli metal gözlük takıyorum. Bence gözlükçünü değiştir.

Ayrıca anti refle kaplama tercih et.

Sanki 7 mi gözün de hocam kalın yazıyor. Biraz fazla para verip kaliteli çerçeve satın alın. Bende 15 tim 16 olacağım 1 ay var. Şubattan beri takıyorum. Alıştım.

Kaplama zaten anti refle ama en alt kalite. Eylül gibi randevu alıp gözlük değiştirmek istiyorum.

Kaplama zaten anti refle ama en alt kalite. Eylül gibi randevu alıp gözlük değiştirmek istiyorum.

Bende 800 1600 ve 2400 TL arasından hem çerçeve hem de camı 800 den almıştım. 1600 total fiyat yani. Bendeki de en alt kalite ama hem çerçeve metal hem de anti refle yeşil renkte. Arkalı önlü.