Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SF26

Üstün

Biz bir takıma saldırmıyoruz, aramızdaki saldıranları da engelleyip millete güvenlik koridoru oluşturacak kadar saygın bir taraftar grubuyuz. Bunlar bırakın saygınlığı; Çoluk çocuk-kadın yaşlı demeden otobüs taşlıyor.

Bu videoda da saldırıya uğrayanlar sanırım Unity üstlü dostlarımız yani YalovaUnity grubumuz, toplasan 10 kişi olmayan gruba saldıracak kadar yüzsüzler.

Afganistan, Brezilya, Meksika düzeyindeki ülkelerden başka yerde göremeyeceğimiz bir olay daha. Rezillik...

Son düzenleme:
Holiganlığın gereksiz sonuçları.
Holigan da değiller, direkt bêka sorunu bu adamlar. Bakın ben de holigan grupların neredeyse tamamını tanırım ederim. Kimse çoluk çocuk kadının olduğu arabaya bırakın şişe, bir peçete atsa o atanı orada ortaya alıp 100 kişi döver. Bunlar direkt kadına atıyor. Sorun burada.

Türkiye'den başka yerde göremeyeceğimiz bir olay daha. Rezillik...
Arjantin'de de durum böyle aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biz bir takıma saldırmıyoruz, aramızdaki saldıranları da engelleyip millete güvenlik koridoru oluşturacak kadar saygın bir taraftar grubuyuz. Bunlar bırakın saygınlığı; çoluk çocuk-kadın yaşlı demeden otobüs taşlıyor.

Bu videoda da saldırıya uğrayanlar sanırım Unity üstlü dostlarımız yani yalovaunity grubumuz, toplasan 10 kişi olmayan gruba saldıracak kadar yüzsüzler.

İzmir de yaşıyorum inanın göztepe kadar vahşi taraftırlı bir takım görmedim karşıyakalı birisi göztepeye gitse anında saldırıyorlar her gün yaralı çıkıyor oradan. Gerçekten bu duruma çok üzülüyorum :/

İzmir de yaşıyorum inanın göztepe kadar vahşi taraftırlı bir takım görmedim karşıyakalı birisi göztepeye gitse anında saldırıyorlar her gün yaralı çıkıyor oradan. Gerçekten bu duruma çok üzülüyorum :/
Bugün bi Şairler Parkı'na bir girmeye çalışsınlar; Hele bi denesinler de bakalım o kadına çoluğa çocuğa saldıranlar nasıl kaçışıyor görürüz. Beşiktaş'a Beşiktaş'a artistlik yapabilecek grup değil Yalı grubu.

• Beğendim
İfadeler: 470
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.