Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

umut.dll

Becerikli
Makaleler
3
Yer
Ankara
Süper Lig'in 13. haftasında evinde Göztepe'yi konuk eden Beşiktaş, 9. dakikada 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. İlk yarıda 2-2 biten maç, Göztepe'nin son dakika Fofana ve Tijanic'in golleriyle 4-2 bitti. Bu maçla beraber Beşiktaş'ın ligde mağlubiyet serisi 4 maça çıktı. 12 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyeti olan Beşiktaş, 21 puanla Trendyol Süper Lig'de 6. sırada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam anlıyorum diğer rakipler yenilsin diye bekliyorsunuz. Ama böyle bir mesaj yazıp Beşiktaş yenilince koşa koşa konu açmak da ne bileyim. Tamam içiniz rahat olsun bu sene de şampiyonsunuz. Bu arada ben Fenerbahçeliyim.

Adsız.webp

Tarihi diyor gerçekten çıldırmak üzereyim. Tarihi diyosan tarihin en iyi Beşiktaş'ına karşı mı kazandı maçı hangi takıma karşı.
Bu maçla alakalı çok ağır küfürler savurmak istemiyorum, konuya cevap yazmayacağım Beşiktaşıma veya gruplarımıza gelen hakaretler dışında.

Tarihi diyor gerçekten çıldırmak üzereyim. Tarihi diyosan tarihin en iyi Beşiktaş'ına karşı mı kazandı maçı hangi takıma karşı.
Bu maçla alakalı çok ağır küfürler savurmak istemiyorum, konuya cevap yazmayacağım Beşiktaşıma veya gruplarımıza gelen hakaretler dışında.
Göztepe tarihinde ilk kez Beşiktaş'ı deplasmanda 4-2 yendi.

Beşiktaş çoktan yarışı terk etti puan farkı geçen sezon olduğu gibi olacak.

Hadi Hasan arat buna da yapı var de, bekliyoruz.

Dosya Ekleri

• IMG_20241124_212735.webp
    IMG_20241124_212735.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 96
  • Beğendim
İfadeler: 698
Tamam anlıyorum diğer rakipler yenilsin diye bekliyorsunuz. Ama böyle bir mesaj yazıp Beşiktaş yenilince koşa koşa konu açmak da ne bilim. Tamam içiniz rahat olsun bu sene de şampiyonsunuz. Bu arada ben Fenerbahçeliyim.
Mesajda skor tahmini yaptım. Ayrıca Beşiktaş yenilince koşa koşa konu açmıyorum. Forumda Süper Lig maçları ile ilgili konular açacağım. Daha bugün foruma katıldım ve bugün üye olduğum saatten sonra (17 civarı) sadece Beşiktaş Göztepe maçı vardı.

• Beğendim
İfadeler: 698
Evet başlıyoruz, madem hem Beşiktaş'ımıza yani kutsalımıza laf ediliyor, dönüp her şeye cevap vermek lazım.
Hadi Hasan arat buna da yapı var de, bekliyoruz.
Partide transfer yapan Kocadağ değil mi bu? Gitsin kendi döneminde alınan kazıkları bir ödesin bakalım, ödediğinde bu kadar sesi çıkacak mı göreceğiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.