Süper Lig'in 13. haftasında evinde Göztepe'yi konuk eden Beşiktaş, 9. dakikada 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. İlk yarıda 2-2 biten maç, Göztepe'nin son dakika Fofana ve Tijanic'in golleriyle 4-2 bitti. Bu maçla beraber Beşiktaş'ın ligde mağlubiyet serisi 4 maça çıktı. 12 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyeti olan Beşiktaş, 21 puanla Trendyol Süper Lig'de 6. sırada.
Tamam anlıyorum diğer rakipler yenilsin diye bekliyorsunuz. Ama böyle bir mesaj yazıp Beşiktaş yenilince koşa koşa konu açmak da ne bileyim. Tamam içiniz rahat olsun bu sene de şampiyonsunuz. Bu arada ben Fenerbahçeliyim.
Tarihi diyor gerçekten çıldırmak üzereyim. Tarihi diyosan tarihin en iyi Beşiktaş'ına karşı mı kazandı maçı hangi takıma karşı.
Bu maçla alakalı çok ağır küfürler savurmak istemiyorum, konuya cevap yazmayacağım Beşiktaşıma veya gruplarımıza gelen hakaretler dışında.
Tarihi diyor gerçekten çıldırmak üzereyim. Tarihi diyosan tarihin en iyi Beşiktaş'ına karşı mı kazandı maçı hangi takıma karşı.
Bu maçla alakalı çok ağır küfürler savurmak istemiyorum, konuya cevap yazmayacağım Beşiktaşıma veya gruplarımıza gelen hakaretler dışında.
Tamam anlıyorum diğer rakipler yenilsin diye bekliyorsunuz. Ama böyle bir mesaj yazıp Beşiktaş yenilince koşa koşa konu açmak da ne bilim. Tamam içiniz rahat olsun bu sene de şampiyonsunuz. Bu arada ben Fenerbahçeliyim.
Mesajda skor tahmini yaptım. Ayrıca Beşiktaş yenilince koşa koşa konu açmıyorum. Forumda Süper Lig maçları ile ilgili konular açacağım. Daha bugün foruma katıldım ve bugün üye olduğum saatten sonra (17 civarı) sadece Beşiktaş Göztepe maçı vardı.