Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
United Kingdom
GP B441 şarj aletine sahibim. Bugün cihaza GP Recyko Pro 800 mAh'lık AAA pil taktım, Pro olandan. 4 adet AAA pili yuvaya yerleştiriyorum, lakin 3-4 saniye ışık 1 saniye arayla yanıp sönerken bir anda hızlıca yanıp yanıp sönmeye başlıyor. Bu da tek kullanımlık pil veya bozuk bir pil taktığım anlamına geliyor. Bozuk olmadığını düşünüyorum, kutusunu daha yeni açtım, tek kullanımlık olma ihtimali zaten yok. AAA piller zaten tam oturmuyor alttan bastırınca yukarıdan ufak atıyor, cidden tuhaf bir şey ve hiçbir şey anlamadım.

Bilginiz var mıdır?

1735221553600.webp

Kullanım kılavuzunda bu görsel var. Tek kullanımlık pil veya bozuk bir pil taktığım anlamına geliyormuş dediğim gibi, ama düşünmüyorum bozuk olduğunu.

Muhtemelen tam oturmadığından uyarı veriyor. İlk olarak + yönünü takıp - tarafından oturtup deneyebilirsiniz.
Sorunu çok saçma bir şekilde çözdüm. Normalde ben GP pil şarj aletini bilgisayardaki USB yuvalarına takarak kullanıyordum, ve bu sorunu da öyle takarken yaşıyordum. GP şarj aletinin kablosunu telefon adaptörüne bağlayıp adaptörü de prize taktım, sorun ortadan kalktı. Cidden sorun ayrı tuhaf, çözümü de ayrı tuhaf oldu :D

@Yener K, şunu da sormak isterim. Bu pil şarj aletinin kutusunda şöyle bir uyarı vardı:

1735227211729.webp

Fotoğrafı internetten buldum, lakin uyarı aynı zaten. Bu uyarı yüzünden de PC yoluyla şarj ediyordum, 65W'lık telefon şarj adaptörüne bağlayarak şarj etmek uzun vadede sorun çıkarır mı? Kablo Micro USB, cihaz gerektirdiği gücü mü çeker? Micro USB o kadar W desteklemiyor diye biliyorum zaten, yine de sorayım.

Son düzenleme: