i5 7500F
Becerikli
İade nasıl kabul ediyorlar? Bana etmiyoruz dedi müdürlük.Doğru değil öyle bir durum olsa Router iadesi kabul etmezdi.
İade nasıl kabul ediyorlar? Bana etmiyoruz dedi müdürlük.Doğru değil öyle bir durum olsa Router iadesi kabul etmezdi.
Tamamen keyiflerine göre, kimine ilk ay iade etseydin demişler kimisi 7 ay sonra iade edebilmiş konu burda.İade nasıl kabul ediyorlar? Bana etmiyoruz dedi müdürlük.
Tamamen keyiflerine göre, kimine ilk ay iade etseydin demişler kimisi 7 ay sonra iade edebilmiş konu burda.
Hocam bildiğiniz bir rehber varsa paylaşabilir misiniz? İnternette 1000 tane şey var, çoğu boş muhabbet.Yani sanki ülkede başka altyapı çekiyorlarda bu GPON özel, kullanamazsınız der gibi söylemiş. Türk Telekom çalışanları "A yasak" diyorsa başarabileceğiniz içindir hocam. Kullanabilirsiniz farklı router. Rehberleri mevcut.
Cihazınıza göre değişir. Mevcut cihazınız TP-Link EX520v anladığım kadarıyla. Kullanmak istediğiniz router ile ilgili "... router Türk Telekom fiber altyapıda nasıl kullanılır?" şeklinde bir konu açarsanız yardımcı olunacaktır bilgililer tarafından hocam.Hocam bildiğiniz bir rehber varsa paylaşabilir misiniz? İnternette 1000 tane şey var, çoğu boş muhabbet.
Hocam siz iade ettiniz mi?PPPoE bilgilerinizi bildiğiniz sürece herhangi bir modemi gayet kullanabiliyorsunuz. Çalışanların bilgisizliği hat safhada. Kullanamazsınız meselesi tamamen de kolpa. Türk Telekom çoğu müdürlüğü modemi iade alıp faturadan gayet düşüyor da sizin müdürlüğüne işine gelmemiş belli ki.