Merhaba,
Elimde CCR1072 ve Nokia g-010S-B modül bulunmakta.
Daha önce RB3011 yaptım ve modülü 2.5G çevirdigim için RB3011 görmedigi için kaldırmıstım g-010S-B için deneme yapabiliriz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende TP-Link deco BE85 var, üzerinde SFP portu var. Bahsetmiş olduğun Huawei SFP AliExpress'den satın aldım yalnız deco kullandığım için SFP arayüzüne ulaşamıyorum. Keenetic SFP port çıkışlı ürün üzerinden yapmış olduğun işlemleri yaptığımda SFP cihazını söküp deco cihaza taktığımda SFP portu üzerinden internete bağlanabilir miyim? Bahsetmiş olduğun yazılımı da SFP portuna yükleyeceğim Keenetic cihaz üzerinden. Konu hakkında dönüş bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende TP-Link deco BE85 var, üzerinde SFP portu var. Bahsetmiş olduğun Huawei SFP AliExpress'den satın aldım yalnız deco kullandığım için SFP arayüzüne ulaşamıyorum. Keenetic SFP port çıkışlı ürün üzerinden yapmış olduğun işlemleri yaptığımda SFP cihazını söküp deco cihaza taktığımda SFP portu üzerinden internete bağlanabilir miyim? Bahsetmiş olduğun yazılımı da SFP portuna yükleyeceğim Keenetic cihaz üzerinden. Konu hakkında dönüş bekliyorum teşekkürler.

Benim yapabildiğim SFP port a daha önce Keenetic KN-10112 ile erişim sağlayıp ayarlamalarını yapmıştım aynı SFP'yi BE85'e takıp kurulumu yaparak internete bağlandım PPE bağlantıyı seçip kurman garekli. Deco Keenetic'in kullanım pratikliğinin yanından geçemez.

Merhabalar bende HUAWEI MA5671A bu firmware yükledim ama olmadı gibi geldi ekran görüntüsü paylaşıyorum. Düzgün yüklendi mı yoksa bunu nasıl tekrardan yükleyebilirim.