Detaylar
Kim cevapladı?@Elma ısıran Apple hissesi almıştı sanırım. Çok anlamam ama öyle bir şey olmuştu sanki. Zenginlik ne durumda?OpenAI GPT-4o'yu tanıtmasından sonra Duolingo için işler pek iyi görünmüyor. Hisseleri son zamanlarda yaklaşık 250 dolar ile devam ederken 181 dolara çakıldı. ABD’li teknoloji devlerinden Apple’ın hisseleri ise şirketin ChatGPT’yi iPhone’a entegre etmek için OpenAI ile anlaştığı söylenen haberlerden sonra yüzde 1,7 yükseldi.
Eki Görüntüle 46449
OpenAI GPT-4o hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için:
![]()
OpenAI GPT-4o'yu Tanıttı: Gerçek Zamanlı Çok Modlu Yapay Zeka Etkileşiminde Bir Çığır Açıyor - Techolay
OpenAI, bir dönüm noktası niteliğindeki yeni yapay zeka modeli GPT-4o'u tanıttı.techolay.net
- Makaleler
- 3
Tembel insanlar yine kendilerini avutmaya gelmişler 
Her insan bir mi lan? Bir insan çalışmayı sevmiyor, sürünmeyi sevmiyor diye yaşamaya hakkı yok mu lan?Tembel insanlar yine kendilerini avutmaya gelmişler![]()
Elma ısıran
Üstün
Zengin olmak için almadım. Keyiften aldım. Apple markasına ve fanboyluk müessesine verdiğim kıymetin bir nişanesi maiyetinde aziz ruhumu bir adet hisse ile taçlandırdım.@Elma ısıran Apple hissesi almıştı sanırım. Çok anlamam ama öyle bir şey olmuştu sanki. Zenginlik ne durumda?