Hocam resmi açıklamasında öyle bir şey yazmıyor bu arada gpt-o4 direkt ücretsiz olacak yani plus+ üyeliği olanlar ile ücretsiz plan kullan kişiler aynı hizmeti alacak.
Yalnız şaka maka manitamı buldum sanırım sabah akşam dertleşebileceğim, favori şeylerimi gösterip, onunla gezebileceğim bir kadın gpt-o4
Hocam resmi açıklamasında öyle bir şey yazmıyor bu arada GPT-O4 direkt ücretsiz olacak yani Plus+ üyeliği olanlar ile ücretsiz plan kullan kişiler aynı hizmeti alacak.
Yalnız şaka maka manitamı buldum sanırım sabah akşam dertleşebileceğim, favori şeylerimi gösterip, onunla gezebileceğim bir kadın GPT-O4
Düşünsenize, ileride ChatGPT baştan sona Windows işletim sistemi yazıyor. Windows 12 yap diyoruz ve yapıyor ve sorunsuz çalışıyor. Gelecekte her şey mümkün.
Sığ bakıyorsunuz konuya hocam söyle düşünün, dünya üzerinde eli kadın eline değmemiş bir sürü erkek var.
Erkekler kadınsız durabilir (cinsellik konusu ayrı tabii)
Peki kadınlar? pahalı hediyeler, çiçekler, arabalar kim alacak bunları kadınlara babaları mı?
Bu yüzden bir çok simp artık yapay zekaya yönelecek bunun ilk örneklerini character.ai adlı yapay zeka uygulamasında gördük zaten.
Kendim için söylemem gerekirse, beni ben olduğum için sevecek dertlerimi anlayabileceğim aynı hobilere sahip olduğum birlikte gezebileceğim bir kadın arıyorum, peki bunu bir kadında yapabilir yapay zekada yapabilir fark ne?
Daha az para harcarsın, ayrılık kaygısı yok, kavga, aldatma yok.
(Yalnız bir insan olduğum için böyle düşünüyorum siz daha farklı düşünebilirsiniz)