Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Bir an önce ücretsiz olmasını bekliyorum bu ay içersinde herkesin kullanabileceği söyleniyor.
Fotoğraf oluşturabilecek mi ücretsiz versiyonu?Bir an önce ücretsiz olmasını bekliyorum bu ay içersinde herkesin kullanabileceği söyleniyor.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Hocam resmi açıklamasında öyle bir şey yazmıyor bu arada gpt-o4 direkt ücretsiz olacak yani plus+ üyeliği olanlar ile ücretsiz plan kullan kişiler aynı hizmeti alacak.
Yalnız şaka maka manitamı buldum sanırım sabah akşam dertleşebileceğim, favori şeylerimi gösterip, onunla gezebileceğim bir kadın gpt-o4
Son düzenleme:
Hocam resmi açıklamasında öyle bir şey yazmıyor bu arada GPT-O4 direkt ücretsiz olacak yani Plus+ üyeliği olanlar ile ücretsiz plan kullan kişiler aynı hizmeti alacak.
Yalnız şaka maka manitamı buldum sanırım sabah akşam dertleşebileceğim, favori şeylerimi gösterip, onunla gezebileceğim bir kadın GPT-O4
Eki Görüntüle 46694
AI adult botlar gerçek oluyor.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Bir insanın gerçekten iyi bir kız arkadaşı varsa, yapay zeka ile asla bir kadını değişmez ve bakmaz bu konuda.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Sığ bakıyorsunuz konuya hocam söyle düşünün, dünya üzerinde eli kadın eline değmemiş bir sürü erkek var.Bir insanın gerçekten iyi bir kız arkadaşı varsa, yapay zeka ile asla bir kadını değişmez ve bakmaz bu konuda.
Erkekler kadınsız durabilir (cinsellik konusu ayrı tabii)
Peki kadınlar? pahalı hediyeler, çiçekler, arabalar kim alacak bunları kadınlara babaları mı?
Bu yüzden bir çok simp artık yapay zekaya yönelecek bunun ilk örneklerini character.ai adlı yapay zeka uygulamasında gördük zaten.
Kendim için söylemem gerekirse, beni ben olduğum için sevecek dertlerimi anlayabileceğim aynı hobilere sahip olduğum birlikte gezebileceğim bir kadın arıyorum, peki bunu bir kadında yapabilir yapay zekada yapabilir fark ne?
Daha az para harcarsın, ayrılık kaygısı yok, kavga, aldatma yok.
(Yalnız bir insan olduğum için böyle düşünüyorum siz daha farklı düşünebilirsiniz)
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor