SkyMoon

Uzman
Bu zamana kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu sabah bilgisayarı açtığımda GPU'nun 80 derecede çalıştığını gördüm. Ne altına iniyor ne üstüne çıkıyor, sadece oyuna ya da bir şeye girersem artıyor. 97-98 dereceleri görüyor, ben normal olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamana kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu sabah bilgisayarı açtığımda GPU'nun 80 derecede çalıştığını gördüm. Ne altına iniyor ne üstüne çıkıyor, sadece oyuna ya da bir şeye girersem artıyor. 97-98 dereceleri görüyor, ben normal olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gpunuzun driverları güncel mi?

Artı -2 Eksi
Hocam kaç yıllık kart? Kaç yıllık olduğu çok önemli değil, hemen termal macun yaptırın eğer çözülmezse bakıma gönderin, çok eski ise değilse bakıma gönderin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam ilk uyarım, ceza yemedim ama rapoarlamakta da haklısınız ve yorum silme var.
Sizde lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.

GTX 1050 Ti yaklaşık 4 yıl oldu alalı, ilk defa bu sabah böyle bir durumla karşılaştım.
Hocam güvendiğiniz bir yerden termal macun sürdürün tekrar da yanı durum yaşanırsa, bakıma gönderin.