Bu zamana kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu sabah bilgisayarı açtığımda GPU'nun 80 derecede çalıştığını gördüm. Ne altına iniyor ne üstüne çıkıyor, sadece oyuna ya da bir şeye girersem artıyor. 97-98 dereceleri görüyor, ben normal olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tabii ki normal değil. Fanlar çalışmıyor -kaldı ki çalışmasa bile böyle bir sıcaklık değeri kabul edilemez- olabilir mi? Ayrıca, boşta olsa bile GPU'nun kullanım yüzdesine bakın.
Bu zamana kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu sabah bilgisayarı açtığımda GPU'nun 80 derecede çalıştığını gördüm. Ne altına iniyor ne üstüne çıkıyor, sadece oyuna ya da bir şeye girersem artıyor. 97-98 dereceleri görüyor, ben normal olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Fanlar çalışmasa bile %0 kullanımda 80 derece gören bir GPU olamaz. Benim ekran kartım zaten 85 derecede kendini kapatıyor, hayırdır, 80 derece neyin nesi?
Hocam kaç yıllık kart? Kaç yıllık olduğu çok önemli değil, hemen termal macun yaptırın eğer çözülmezse bakıma gönderin, çok eski ise değilse bakıma gönderin.