GPU boşta 80 derecede çalışıyor

SkyMoon

Uzman
Bu zamana kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu sabah bilgisayarı açtığımda GPU'nun 80 derecede çalıştığını gördüm. Ne altına iniyor ne üstüne çıkıyor, sadece oyuna ya da bir şeye girersem artıyor. 97-98 dereceleri görüyor, ben normal olduğunu düşünmüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gpunuzun driverları güncel mi?

Artı -2 Eksi
Asla normal değil. Ya fanlar çalışmıyor, ki yine 80 derece olmaz. Macun veya termal pedlerde bir sorun olması muhtemel.

Fanlar çalışmasa bile %0 kullanımda 80 derece gören bir GPU olamaz. Benim ekran kartım zaten 85 derecede kendini kapatıyor, hayırdır, 80 derece neyin nesi?

Hocam kaç yıllık kart? Kaç yıllık olduğu çok önemli değil, hemen termal macun yaptırın eğer çözülmezse bakıma gönderin, çok eski ise değilse bakıma gönderin.

Detay verin: Kaç yıllık kart, padleri değiştirdiniz mi? Sadece model yazıyorsunuz.

Yok hocam ilk uyarım, ceza yemedim ama rapoarlamakta da haklısınız ve yorum silme var.
Sizde lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.

GTX 1050 Ti yaklaşık 4 yıl oldu alalı, ilk defa bu sabah böyle bir durumla karşılaştım.
Hocam güvendiğiniz bir yerden termal macun sürdürün tekrar da yanı durum yaşanırsa, bakıma gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…