GPU Watt sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wisaoi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 87
  • Etiketler Etiketler
    gpu

wisaoi

Becerikli

Arkadaşlar, bazen bazı oyunlarda şöyle bir problemle karşılaşıyorum; harika bir şekilde oynarken aniden bir drop giriyor ve GPU watt sınırlanıyor. Genelde ani hareket, en çok ise yeni bir mekana geçince oluyor.
Daha 4 gün önce Requiem oynuyordum, hiç böyle bir sorun yoktu.
The Callisto Protocol'de ise bazen yapıyordu.
Fakat RE2 oynarken inanılmaz şekilde fazla oluyor.

Sadece oyuna restart atarsam veya 5-6 dakika beklersem düzeliyor. Fark ettiğim şey "lim1 voltage" yazdığında bu sorun oluyor; yani ekran kartı boost atmak istiyor, BIOS mu kısıtlıyor, problem nedir? "Power" yazdığında düzeliyor.

Basic önerilerin hepsini yaptım; performans modu, GPU temiz sürücü, ayarlar falan. Sorun bunlar değil.

Bu görsel de normal ana ait.

Ek bilgi: Bu tarz sorunun olduğu bir anda oyunda yeni odaya giriyordum, direkt oyuna ALT+F4 çektim ve o sorunu yaşamadan önceki save'e döndüm, tekrar aynı yere aynı koşullarla girdim. Fakat bu sefer aynı sorun olmadı. Normal oynadım.

Sistemin parçaları belirtseydin iyi olurdu, GPU kullanılacağı kadar kullanıyor, drop girse de kullanım düşmüyor. İşlemci olabilir gibi.

Sistemin parçaları belirtseydin iyi olurdu, GPU kullanılacağı kadar kullanıyor, drop girse de kullanım düşmüyor. İşlemci olabilir gibi.
5070 Laptop 14. Nesil i7 14650 hx işlemci

herhangi bir işlemci müdahalesi de yok aslında, cineb. skoru da normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…