Ethem Efe
Üstün
Senin bağlam becerinde problem var gibi geldi. İki mesajdır aynı şeyi iletiyorum, 3 sene önceki chatbotlarla konuşuyor gibi hissettim. Kaç kere demem gerekiyor.
İki oyunun da fizik motoru istenilen şeyi tamamıyla yerine getiriyor, Forza Horizon 6'nın da fizikleri iyidir, sebebi arcade için dengeli bir sunuşa sahip olması. Trackmania'nın da aynı, kendine has kült, tutarlı ve rekabetçi bir ortam yaratabilir bir motor.
Gran Turismo 7, SIM-cade fiziği olarak ele alırsak fazlasıyla oturaklı, tutarlı, tok hissiyatlı.
Bence alakayı kavrayacak bağlam ünitesi yok sende. Selametle dostum.
Tatlı tatlı tartışıyoruz yanlış anlaşıldıysam affola, genel olarak en iyi yarış oyunu demene laf ediyorum ben, yeni uyandım doğru düzgün okumamış olabilirim mesajları
Sim cade olarak en iyi oyun zaten piyasada katılıyorum buna.Senin bağlam becerinde problem var gibi geldi. İki mesajdır aynı şeyi iletiyorum, 3 sene önceki chatbotlarla konuşuyor gibi hissettim. Kaç kere demem gerekiyor.
İki oyunun da fizik motoru istenilen şeyi tamamıyla yerine getiriyor, Forza Horizon 6'nın da fizikleri iyidir, sebebi arcade için dengeli bir sunuşa sahip olması. Trackmania'nın da aynı, kendine has kült, tutarlı ve rekabetçi bir ortam yaratabilir bir motor.
Gran Turismo 7, sim-cade fiziği olarak ele alırsak fazlasıyla oturaklı, tutarlı, tok hissiyatlı.
Bence alakayı kavrayacak bağlam ünitesi yok sende. Selametle dostum. Elma ile armut kıyası yok, elmalar arası kıyas ve armutlar arası kıyasadaki benzer karşılaştırma mekanikleri var. Minecraft'la iRacing'i mi kıyasladım okuma yazma diplomasını kim verdi eline senin?