Rehber Grand Theft Auto IV: Complete Edition Downgrade yapma

Oyunu silmek yerine downgrade etsem linuxta çalışacakmış, yazık oldu. Daha da yüklemem küstüm.

Hocam merhaba, bütün adımları yaptım ve oldu teşekkürler. Liberty's Legacy'de kurdum ama açamadım hile menüsünü. Yardımcı olur musunuz?

Hocam merhaba, bütün adımları yaptım ve oldu teşekkürler. Liberty's Legacy'de kurdum ama açamadım hile menüsünü. Yardımcı olur musunuz?

Hocam şu an downgrader çalışmıyor. Sayfasında görebilirsin dosyalarda sorun olduğunu. Tahminimce bu yüzden çalışmıyor.

Hocam selamün aleyküm. Her adımı eksiksiz yapmama rağmen, Steam'den oyunu çalıştırdığımda "Yeni oyun başlatıyor" yazıp ardından "Bellic kuzenler" yazıyor sağ altta, sonra oyun çöküyor. Hiç oynayamadan yani.

Aleyküm selam hocam.
C:\Users\User\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames yolundan oyun kaydınız varsa silmeyi deneyin. Olmazsa şunu kurun.

Sarayıyla yapmadıysanız o da etkiler bu arada.

Hocam, sırasıyla yaptım her şeyi. Zaten çok bilgili olmadığım için özellikle adım adım sizin rehberinizi okuyarak yaptım. Save dosyasını silmeyi denedim. "Yeni oyun oluşturuluyor" tarzı bir şey yazıp, "Bellic kuzenler" yazan yerde kapanıyor oyun. Son attığınız şey hariç her şeyi denedim sabahtan beri, pes edip sildim şu an. Oynamasam daha iyi; başlarım GTA'sına, 4'üne sinir etti. Keyif almak için oyun oynayacağız, bir de para verdik.

Sırf böyle sorunlar olmaması için downgrade yapıyoruz aslında. Araştırıp döneceğim. Ayrıca oyunun ana dizininin fotoğrafını atar mısın? GTAIV.exe ve PlayGTAIV.exe'yi yönetici olarak çalıştırmayı da dene.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…