Desteklerdim Oyunun devamı çıksaydı. San Andreas 2 mesela.
Oyun kaldığı yerden yeni hikayeyle devam etseydi yeni oyun motoruyla yeni grafiklerle yeni fiziklerle.

Anlatmak istediğim bu. Neyse benide anlarsınız umarım
Tamam da kral bu modu yapan Rockstar Games değil, mesajlarından anladığım kadarıyla sen öyle anlamışsın. Bunu yapanlar rus mod ekibi o kadar kalkıp yeni hikaye yazacak halleri yok, eskiyi yeniye taşıyacaklar ki o bile büyük zahmet.

Desteklerdim oyunun devamı çıksaydı. San Andreas 2 mesela.
Oyun kaldığı yerden yeni hikayeyle devam etseydi yeni oyun motoruyla yeni grafiklerle yeni fiziklerle.

Anlatmak istediğim bu. Neyse beni de anlarsınız umarım.
Onu zaten hepimiz isteriz, bu tamamen tercih meselesi, siz oyunu sadece ilk klasik orijinal haliyle oynamayı seversiniz bazıları da klasiğin aksine modern yorumlanmış halini de oynamayı sever.

Onu zaten hepimiz isteriz, bu tamamen tercih meselesi, siz oyunu sadece ilk klasik orijinal haliyle oynamayı seversiniz bazıları da klasiğin aksine modern yorumlanmış halini de oynamayı sever.

Dediği şeye benziyor.
"Neden Black Mesa yaptılar ki? Half-Life 3 yapsalarmış?"

Tamam da kral bu modu yapan Rockstar Games değil, mesajlarından anladığım kadarıyla sen öyle anlamışsın. Bunu yapanlar rus mod ekibi o kadar kalkıp yeni hikaye yazacak halleri yok, eskiyi yeniye taşıyacaklar ki o bile büyük zahmet.
İyi de telif hakkını delebiliyorlarsa sonuna kadar delsinler yeni hikaye üretsinler. Sil baştan oyna nereye kadar.
Açığı tek bir oyuna bağlı kalan biri değilim diye bu düşüncedeyim sanırım. Yanlış bende özür dilerim sizide rahatsız ettim.

İyi de telif hakkını delebiliyorlarsa sonuna kadar delsinler yeni hikaye üretsinler. Sil baştan oyna nereye kadar.
Açığı tek bir oyuna bağlı kalan biri değilim diye bu düşüncedeyim sanırım. Yanlış bende özür dilerim sizide rahatsız ettim.
Yanlış bir şey söylemediniz, rahatsız etmediniz, bunun için özür dilemenize gerek yok, sadece kendi fikrinizi belirttiniz, çoğu kişi sizinle aynı fikirde değil o kadar, ben dahil çoğu kişi bu tür projeleri seviyoruz.

Zaten remasteredi yapıldı, eski ve klasik bir oyun için gerisi fazla diye düşünüyorum şahsen. Hikayesini oynarım konu benim için kapanır. Ne yapayim GTA 4 motorlu halini?

Zaten remasteredi yapıldı, eski ve klasik bir oyun için gerisi fazla diye düşünüyorum şahsen. Hikayesini oynarım konu benim için kapanır. Ne yapayim GTA 4 motorlu halini?
Rockstar'ın yaptığına remaster demeye 1000 şahit lazım, o kadar kötü ki oyuna DRM koymaya bile lüzum görmemişler, kendileri bile ne kadar kötü bir iş olduğunu biliyor.

Açığı tek bir oyuna bağlı kalan biri değilim diye bu düşüncedeyim sanırım. Yanlış bende özür dilerim sizi de rahatsız ettim.

Özüre gerek yok, burası bir forum ve herkesin kendince fikri var.
Lakin şu an yaptıkları şey "telif hakkını delmek" değil, oyunda zaten olan bir şeyi kullanmak. Yani modlamak.
Mod telif hakkını delmek değildir ama Rockstar biraz şey bir firma. Anlarsınız işte.

Özür dilemelik bir şey yok hocam da, telif hakkını alamıyorlar işte, alsalar bile kolay değil o kadar o iş yani yeni bir hikaye yazıp etmek. Yeni hikaye, karakterler, seslendirme kadrosu, bölüm dizaynı, olay örgüsü ve daha bi ton işi var 3-5 mod yapımcısı sence bu işin altından kalkabilir mi milyon dolarlar harcanıyor bunlar için. Elde varolan materyali yeni oyun motoruna taşımak bile uğraştırıcı.