Grand Theft Auto V hile olmayan bir sunucuya nasıl bağlanılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Urass.0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 122

Urass.0

Becerikli
GTA 5 Online'da karşıma sürekli olarak hile çıkıp duruyor ve bu oyun zevkimi bayağı bir kısıtlıyor. Sürekli gelen spamlar oyunumun kapanması, arabamın kilitlenip patlaması gibi durumlardan bıktım artık. Hilelerin olmadığı bir sunucuya nasıl bağlanırım, yardımcı olursanız sevinirim.

GTA 5 Online'da karşıma sürekli olarak hile çıkıp duruyor ve bu oyun zevkimi bayağı bir kısıtlıyor. Sürekli gelen spamlar oyunumun kapanması, arabamın kilitlenip patlaması gibi durumlardan bıktım artık. Hilelerin olmadığı bir sunucuya nasıl bağlanırım, yardımcı olursanız sevinirim.

FiveM veya GrandRP oynayabilirsiniz.

Hilesiz sunucuya denk gelme ihtimalin yok gibi bir şey. Bir de GTA Online'da hile kullananları hileler ile denk getirmesi gibi bir olay vardı da ne oldu o olaya bilmiyorum.

Sadece GTA Online oynamak istiyorsan pause menü de online sekmesine gel > Find New Season > Friends Only veya Invite Only seç. Solo Season'da bazı şeylere izin vermiyor diye biliyorum.

FiveM veya Grand RP oynayabilirsiniz.

Zaten FiveM'i oynuyorumda GTA online ı arkadaşlarım ile gezinmek görev yapmak vb için oynuyorum.

Hilesiz sunucuya denk gelme ihtimalin yok gibi bir şey. Bir de GTA Online'da hile kullananları hileler ile denk getirmesi gibi bir olay vardı da ne oldu o olaya bilmiyorum.

Sadece GTA online oynamak istiyorsan pause menü de online sekmesine gel > find New season > friends only veya ınvite only seç. Solo Season'da bazı şeylere izin vermiyor diye biliyorum.

Tamamdır dediğinizi deneyeceğim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt