Gta 4 fatal error hatası (SMPA60), bu hatayı nasıl çözerim?
Son düzenleyen: Moderatör:
O modun sürümüne bak, ayrıca olmuyorsa downgrade nasıl yapılır videolarından downgrade uygulamasıyla sürümünü 1.0.7.0'a indir.GTA 4 türk City modu kurdum ondan kaynaklıymış ama oyunum orijinal işte 1.0.7.0 sürümü kurulurmu?
Peki teşekkürler, modu bir kaldırayım öyle deneyeyim.Oyuna mod kurdunuz sanırım. Okuduğuma göre hatanın sebebi oyun için yapılan modellerde mesh deformation olmaması imiş.
GTA 4 türk City modu kurdum ondan kaynaklıymış ama oyunum orijinal işte 1.0.7.0 sürümü kurulurmu?Hangi moddan kaynaklıymış? Ben de daha önce çok defa GTA modladım, böyle hatalarla karşılaşmak çok olası. Bazen modun gerektirdiği bazı şeyler olabiliyor, bazen mod bozuk oluyor ve oyunun Steam versiyonunda çalışmıyor. Daha bir çok sebep var. Sana önerim downgrade etmen.
1.0.7.0 sürümü modlama için en uygun sürümdür. Neredeyse popüler olan bütün modlar 1.0.7.0 sürümü için çıkmıştır. 1.0.4.0 sürümü ENB modları için en uygun sürümdür, eğer az ve yeni modlarla oynayacaksan şu anki güncel sürümü kullanmaya devam edebilirsin çünkü en iyi performans şu an bu sürümde diyebiliriz ama eğer ReShade falan kullanmıyorsan ve oyun performansını optimize etmek istersen DXVK kullan. Kesinlikle oyundaki performansı ve donmaları yarı yarıya optimize eden bir mod.
O modun sürümüne bak, ayrıca olmuyorsa downgrade nasıl yapılır videolarından downgrade uygulamasıyla sürümünü 1.0.7.0'a indir.GTA 4 türk City modu kurdum ondan kaynaklıymış ama oyunum orijinal işte 1.0.7.0 sürümü kurulurmu?
Bakıcağım teşekkürler.O modun sürümüne bak, ayrıca olmuyorsa downgrade nasıl yapılır videolarından downgrade uygulamasıyla sürümünü 1.0.7.0'a indir.
Bunu yaparak hem GTA 4 Türk City modunu düzelttim hem de oyunumun performansı arttı, çok teşekkür ederim.O modun sürümüne bak, ayrıca olmuyorsa downgrade nasıl yapılır videolarından downgrade uygulamasıyla sürümünü 1.0.7.0'a indir.