AurLost

Çalışkan
1753425177118.webp

Merhaba, Gravix 5A hazır sistemini alacağım ama sıvı soğutucu istemiyorum. Sistem sadece 1 soğutucu seçeneğiyle geliyor ve bu seçenek biraz pahalı. Bu soğutucuyu alıp sonradan satıp başka bir soğutucu mu almalıyım, yoksa 2.600 TL farkla Cooler Master Hyper 612 Apex kule tipi soğutucu tercih etmek daha mı mantıklı?

Ayrıca seçtiğim parçalar hakkında da yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soğutucuyu alıp sonradan satıp başka bir soğutucu mu almalıyım, yoksa 2.600 TL farkla Cooler Master Hyper 612 Apex kule tipi soğutucu tercih etmek daha mı mantıklı?

Aldıktan sonra satıp Phantom Spirit, Peerless Assassin gibi kule tipi soğutucular alırsanda işini görür. Bence gerek yok ₺2600 farkla Hyper 612 seçmeye.

Hangisini önerirsiniz. İkinci kez bilgisayar alacağım ve soğutucular hakkında fazla bilgim yok.

ARGB istiyorsan Phantom Spirit ARGB, işimi görsün ışık falan umurumda değil diyorsanız Peerless Assassin önerebilirim.

Eki Görüntüle 166695

Merhaba, Gravix 5A hazır sistemini alacağım ama sıvı soğutucu istemiyorum. Sistem sadece 1 soğutucu seçeneğiyle geliyor ve bu seçenek biraz pahalı. Bu soğutucuyu alıp sonradan satıp başka bir soğutucu mu almalıyım, yoksa 2.600 TL farkla Cooler Master Hyper 612 Apex kule tipi soğutucu tercih etmek daha mı mantıklı?

Ayrıca seçtiğim parçalar hakkında da yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

Seneklerde BitFenix Cube var onu seçebilirsiniz.

Seneklerde BitFenix cube var onu seçebilirsiniz.

BitFenix cube sıvı soğutucu olarak geçiyor bende hava istiyorum.

ARGB istiyorsan Phantom spirit ARGB, işimi görsün ışık falan umurumda değil diyorsanız peerless Assassin önerebilirim.

ARGB olursa iyi olur ama uzun ömürlü olmasını isterim açıkçası.