Menace

Becerikli
1756996810864.webp

İleride işlemciyi 7600X'e ekran kartını da eğer değecekse RTX 6000 serisine yükseltmeyi planlıyorum.

Şu an sistemde R5 7500F ile RTX 5070 var. 750W yeter biliyorum hatta o yüzdenden de 750W'lik alacaksam ARGB kasalıyı alırım ama bu güncellemeler için ileride 750W yeterli olur mu, bilemedim. 850W'lık modellerde de ARGB yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Fikir verebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
50 lira için 750W'a inmeniz saçma olur. 850W olan kasayı alın bence, daha sonra ARGB eklersiniz kasaya.

Hocam fanların LED bağlantısını sökebilme gibi bir imkanım var mı eğer varsa sadece onu sökeyim fanlar ışıksız çalışsın fazla RGB sevmiyorum ARGB fanlarım olursa zaten sadece beyaz renktre yakarım.

Hocam fanların LED bağlantısını sökebilme gibi bir imkanım var mı eğer varsa sadece onu sökeyim fanlar ışıksız çalışsın fazla RGB sevmiyorum ARGB fanlarım olursa zaten sadece beyaz renktre yakarım.
Rainbow fanlar olduğu için sanmıyorum söküleceğini ama kesin bir şey söyleyemem, web sitesinde bununla ilgili bir bilgi göremedim.