Herkese merhaba, bazen Android telefonunuzun yavaşladığını veya pil ömrünün daha kısa gittiğini düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Bugün sizlere "Greenify nedir, nasıl kurulur?" gibi soruların cevabını vereceğim.
Uygulama linki:
play.google.com
Greenify nedir:
Greenify uygulamaların arka planda çalışmasını engelleyen ve telefon kapalıyken otomatik olarak arka plan uygulamalarını kapatan bir uygulama. Peki soracaksınız bu uygulama rootlumu diye bu sorunun cevabı hem evet hem de hayır ama root olmadan da gayet iyi iş yaptığını söyleyebilirim. Uygulama root olmazsa Android'deki zorla durdur özelliğini kullanıyor ama otomatik yapıyor.
Nasıl kurulur:
İlk başta uygulamayı açınca böyle bir sayfa çıkacak.
Burada ileri tuşuna basınca şöyle bir yer çıkacak.
Burada cihazınızın rootlu olup olmadığını seçeceksiniz ve ileri tuşuna basacaksınız sonra böyle bir yer çıkacak.
Burada izin almanızı öneririm, izin aldıktan sonra her şey bitti diyecek.
Bitir tuşuna tıklayacağız ve uygulama açılacak.
Burada + tuşuna basıp uygulamaları seçmeniz gerekli.
Ama böyle çıkacak burada daha fazla uygulama yazan yere basacağız.
Burada ben hepsini seçtim sonra tik işaretine basacağız.
Uygulamalar gelecek burada seçip uyutacağız ama bizden otomatik uyutma hizmetini etkinleştirmemizi istiyor.
Burada devama basacağız, açılan yerde Greenify etkinleştirip tamam basıp çıkacağız ve.
Benim yaptığım gibi hepsini uyutabileceksiniz, umarım rehberi beğenirsiniz, güle güle.
Uygulama linki:
Greenify - Apps on Google Play
Keep your device as smooth and lasting as in the first day, in an unique way!
Greenify nedir:
Greenify uygulamaların arka planda çalışmasını engelleyen ve telefon kapalıyken otomatik olarak arka plan uygulamalarını kapatan bir uygulama. Peki soracaksınız bu uygulama rootlumu diye bu sorunun cevabı hem evet hem de hayır ama root olmadan da gayet iyi iş yaptığını söyleyebilirim. Uygulama root olmazsa Android'deki zorla durdur özelliğini kullanıyor ama otomatik yapıyor.
Nasıl kurulur:
İlk başta uygulamayı açınca böyle bir sayfa çıkacak.
Burada ileri tuşuna basınca şöyle bir yer çıkacak.
Burada cihazınızın rootlu olup olmadığını seçeceksiniz ve ileri tuşuna basacaksınız sonra böyle bir yer çıkacak.
Burada izin almanızı öneririm, izin aldıktan sonra her şey bitti diyecek.
Bitir tuşuna tıklayacağız ve uygulama açılacak.
Burada + tuşuna basıp uygulamaları seçmeniz gerekli.
Ama böyle çıkacak burada daha fazla uygulama yazan yere basacağız.
Burada ben hepsini seçtim sonra tik işaretine basacağız.
Uygulamalar gelecek burada seçip uyutacağız ama bizden otomatik uyutma hizmetini etkinleştirmemizi istiyor.
Burada devama basacağız, açılan yerde Greenify etkinleştirip tamam basıp çıkacağız ve.
Benim yaptığım gibi hepsini uyutabileceksiniz, umarım rehberi beğenirsiniz, güle güle.
Son düzenleme: