Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamamen beyaz ya da tamamen siyah olan biri var mı ki? Herkesin beyaz ya da siyah olduğu konular var, hangisinin yoğunluğu fazlaysa grinin tonu değişiyor sadece.
Kötü bir insan olduğumu düşünüyorum, ne hedefim var ne bir şeyim. Tek bilgim oyunlar ve bilgisayar falan, onun dışında ayakkabı bağlamayı bile bilmiyorum.
İkisinin ortası diye bir şey bence yok. İnsan ya "gri" ya da "siyah" tır. İnsanın "siyah" yani kötü olmasına inanırım ama tamamen "beyaz" olmasına inanmam. Sorunuza gelecek olursak, ben de kendimi "gri" olarak nitelendirebilirim.
Zaten çoğu insan öyle. Saf iyi veya saf kötü insan yok genelde. (İstisnalar var ama istisnalar kaideyi bozmaz) İnsanın içten içe arzularına düşkün ve bencilce bir yanı var ama tabii ki bu onu saf kötü olmasına tek başına sebebiyet verecek bir şey değil.
Gri tarafsız diye biliyorum. Yeşil İslamcı gruplar, sarı Kürtler, mavi İsrail, Amerika ve batı, kırmızı Rusya, İran, Kuzey Kore, Çin ve müttefikleri, siyah IŞID, el–Kaide ve neo–Naziler. Liveuamap ve Wikipedia gibi yerlerde böyle en azından.