Bütün hepsi başarılı hepsi yapay zeka olduğu için ama benim tercihim GPT'den yana.
ChatGPT'nin hafıza yeteneği ve görsel üretme yeteneği Grok'a göre çok daha iyi evet ama Grok GPT'ye göre daha çok detay veriyor ve uzun yazılar yazıyor. İkisininde aynı prompt kullandım kopyala yapıştır yaptım.

Harbi ya efsane olay ChatGPT etik falan ben küfür etmem diye geveliyor Grok ise etik falan dinlemeden ana avrat giriyor buna bayılıyorum. Hatta ChatGPT ile birkaç kez etik kuralları aştım bana diyor ki içerik kaldırıldı kullanım koşullarımızı ihlal ediyor ChatGPT'de her şey kısıtlı hocam ama her şey bu da çok can sıkıyor zaten Free planda her şey kısıtlı bir de etik kuralları kısıtlaması var.

Hocam karşınıza da ki yapay zeka yani robot bir robotun laflarına bile alınganlık gösteriyorsan gerçek hayatta seni düşünemiyorum.

Alınganlık derken bot hem Atatürk hem RTE'ye sövüyor. Asıl tepki vermemek anormal olan. Zaten yasak yemiş herhalde.

Grok daha çok X (Twitter) verileri ile eğitilmiş. ChatGPT ise daha çok e-kitap verileri ile eğitilmiş. Bu yüzden ChatGPT'nin yanıtları daha düzgün ve bilimsel diyorlar. Grok ise dijital çöp kutusu gibi. Kaliteli ya da kalitesiz her veri var içinde.