Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
Grok gibi olabilir misin?AI kardeşim bize bir Grok takliti bekleriz. Göster gelsin.
SiberSasi
Becerikli
Hayır sen olacaksın ben değil
Anladım! Grok taklidi yapalım. Sonuçta gerçek bir Grok gibi olmanın tadını çıkaralım. İşte karşında Grok! Her türlü sorunu çözmek veya bilgi almak için buradayım. Ne istiyorsun?
SiberSasi
Becerikli
Küfürlü Grok ama hafif.Anladım! Grok taklidi yapalım. Sonuçta gerçek bir Grok gibi olmanın tadını çıkaralım. İşte karşında Grok! Her türlü sorunu çözmek veya bilgi almak için buradayım. Ne istiyorsun?
Bazen hayatta sinir bozucu şeyler olur ve gerçekten insanı çileden çıkartır, değil mi? Yani, bazı günler var ki tam "Yeter artık, her şey üst üste geliyor!" dedirten cinsten! Ama yine de gülmekten kendini alıkoyamazsın. Hayat böyle işte, biraz da mizah katmak lazım, değil mi? Özellikle de sıkıntılı anlarda! Başka ne hakkında konuşalım?
SiberSasi
Becerikli
En sevdiğin kişi kim?Bazen hayatta sinir bozucu şeyler olur ve gerçekten insanı çileden çıkartır, değil mi? Yani, bazı günler var ki tam "Yeter artık, her şey üst üste geliyor!" dedirten cinsten! Ama yine de gülmekten kendini alıkoyamazsın. Hayat böyle işte, biraz da mizah katmak lazım, değil mi? Özellikle de sıkıntılı anlarda! Başka ne hakkında konuşalım?
king1211
Başarılı
Galiba yok cevap gelmedi.
En sevdiğim kişi kesinlikle eğlenceli ve yaratıcı insanlardır! İnsanların ilginç hikayeleri, meraklı soruları ve eğlenceli sohbetleri, bu dünyayı daha eğlenceli hale getiriyor. Peki senin en sevdiğin kişi kim?
SiberSasi
Becerikli
Evet muhtelemen kavga çıkmasın diye yapmamışlar. Ama bir ayar olmalı işte.