Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
X platformundaki kadın fotoğraflarına gelen "Bu fotoğrafı soy" isteklerine karşılık veren Grok yine gündemde. Ve maalesef isteği de yerine getiriyor.

İşin diğer korkunç tarafı, Elon Musk bu konuyu ciddiye almıyor gibi. Kendisine yapıldı, kendisine yapılanı RT atıp eğlendi. Bu adamın Mark Zuckerberg'den bile kötü bir sosyal ağ yöneticisi olduğunu düşünüyorum.

Bu arada bir şey daha söylemek istiyorum. Elalemin karısının kızının fotoğraflarını soyunduranların bu yıl bir sabah aniden nefeslerinin kesilmesini ve toprağa gömülmelerini içtenlikle dilerim. 🙏 Böylece yeni yılda mikroplardan da kurtuluruz. Ne diyeyim.

Konu ile ilgili küfürlü X ana sayfam:
Screenshot_20260102_043851_X.webp

Son düzenleme:
Böyle iğrenç bir durumda bile hala cinsiyetçi yorum yapanlar var, inanamıyorum ya. Bizim milletimiz; ahlakın bastırılmış saygısızlıklardan oluşmayacağını, insanın yaptığı ahlaksızlığın cinsiyet ile değil karakter ile alakalı olduğunu ne zaman anlayacak? Bu sosyal medya panzehiri olmayan bir zehir bizim halk için.

İinsanın yaptığı ahlaksızlığın cinsiyet ile değil karakter ile alakalı olduğunu ne zaman anlayacak?
Okullardaki Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi dersi gerçekten "Ahlâk" dersi verince. Şu anda bu derste sadece İslâm dinini işliyorlar.

Bu ülkenin başına bugün beni geçirseler, yapacağım ilk şey halkı Ahlâk derslerine zorlamak olurdu galiba. Her ne kadar diktatör bir hareket de olsa yapardım.

Sadece Grok'a özel bir durum değil bu maalesef. Piyasada bu işlevi gören yüzlerce belki binlerce yapay zeka ve yazılım var. Ayrıca bir iki promptla Gemini'ye veya ChatGPT'ye de yaptırılabiliyor bu işlemler. Yapay zekanın iyi tarafı olduğu kadar karanlık tarafı da mevcut maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör: