Okullardaki din kültürü ve ahlâk bilgisi dersi gerçekten "ahlâk" dersi verince. Şu anda bu derste sadece İslam dinini işliyorlar.

Bu ülkenin başına bugün beni geçirseler, yapacağım ilk şey halkı ahlâk derslerine zorlamak olurdu galiba. Her ne kadar diktatör bir hareket de olsa yapardım.

Bunu tüm hocalar yapmalı bence. Bizim matematik hocamız her ders 10 dakikasını ayırırdı. Tabii sorun ailede olunca bu durumun okulda düzeltmesi zor oluyor.

sırf ilgi gelsin diye oraya buraya neden foto atmamanız gerektiğini
İnsanlar ilgi ister. Bu çok doğal ve normal bir şey. Bu ontolojik bir gereksinim. Burada sorun fotoğraf paylaşanlarda değil. AI'a basit bir guardrail midir nedir o haltı eklemeyen Musk gibilerde.

Copilot'a bak mesela. Adamlar öyle hard bir önlem almış ki, değil çıplaklık, en ufak beyaz ten bile göstermiyor. -abartı sanatını kullanıyorum burada.

İnsanlar ilgi ister. Bu çok doğal ve normal bir şey. Bu ontolojik bir gereksinim. Burada sorun fotoğraf paylaşanlarda değil. AI'a basit bir guardrail midir nedir o haltı eklemeyen Musk gibilerde.

Copilot'a bak mesela. Adamlar öyle hard bir önlem almış ki, değil çıplaklık, en ufak beyaz ten bile göstermiyor. -abartı sanatını kullanıyorum burada.
Ben de ilgi istiyorum haliyle ama gidip Instagram'a 50 açıdan fotoğraf koymuyorum. Sadece Grok değil bu işi kafaya koyan birisi neler yapar tahmin edemezsin. Böyle bir devirde insanların ilgiyi başka yerde araması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör: